Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Astro Bot

Još od The Playrooma 2013. godine, Sony poseže za Astrom kada treba demonstrirati mogućnosti novog hardvera i periferija. Preslatki AR robotići tada su odzvanjali ispod touchpada DualShock 4 kontrolera, da bi 2016. dobili nešto više prostora u verziji Playrooma za PS VR. U VR-u je Robot Rescue misija postala predložak za sjajni punokrvni 3D VR platformer Bot Rescue Mission, i tako je Astro u kratkom vremenu postao jedna od ikona PlayStationa, a da pritom nije imao “ozbiljnu” igru.

Odlična reca, drago mi je da je Astro roba i nadam se da će zamijeniti Ratcheta kao glavni platformer PS-a.

Odlična recenzija. Očekivao sam dobru igru ali svejedno sam ugodno iznenađen.

Osobno nisam fan platformera ali nakon ove recenzije ide na playlistu.

"U toj istoj glavi, svaka igra je 100 od 100 prije igranja, a zatim se ocjena smanjuje ovisno o manama i usporedbi ključnih komponenata s drugim naslovima u žanru."

Zanimljiv pristup, ja krenem od nule pa formiram razne segmente dok igram i pokušavam pogodit koju težinu ima koji segment u sklopu žanra, koliko je originalno/zabavno… I tak se formira nekako finalna ocjena.

Za vikend će se malo igrati pa ćemo vidjeti kud će ta ocjena 🙂

Odlična recenzija. Prednaručio u zeldi i nadam se da sutra stiže. Djeca su mi već najavila da sam zadnji za igranje i sjedenje u fotelji.😂

Odlična recenzija.

Žao mi je što će curica morati pričekati još par dana ovog lijepog vremena, želim da maksimalno iskoristimo ovo ljeto, ali čim krene jesen i dosadne kiše, onda će nam Astro poslužiti kao prava poslastica.

Vjerovatno do tad upiknem i Astro Dualsense.

ASTRO BOT DOMINANCE

Vau, ko da Sony ima neke dobre igre or something…

Brijac nadam se da će zamijeniti Ratcheta kao glavni platformer PS-a.

I Crasha iako nije više IN. Astrobot bi mogao postat nova PS maskota a možda već i jest. Stigao je sa PS4 i najavio vladavinu kao novi predstavnik konzole

chono Da, najslabija generacija do sada ali nije to ni blizu loše koliko se stvara taj narativ.

Puno je remakeova (nekoliko fenomenalnih) i veći dio igara je ograničen zbog izlaska na prošlu generaciju…

Ali ako pogledaš listu najboljih igara u posljednje 4 godine itekako tu ima puno odličnih naslova.

Ja osobno ne stignem sve odigrati i playlista se samo povećava.

Meni je nekako drago da platformeri “izvlače stvar”. Mislim da se industrija treba malo odmaknuti od AAA skale jer ovo ne vodi nigdje. Na nove nastavke omiljenih franšiza čekamo cijelu vječnost, u nove IP-ove se ide na kapaljku, očekivanja da se opravdaju investicije su uvijek svemirska pa je već u startu dosta igara osuđeno na propast. Ne treba nam još jedan open world od 100 sati igranja. Daj mi igre s kampanjom od 6-12 sati, dobar replay value i malo vise hrabrosti u eksperimentiranju s novim mehanikama.

StarFox_N ja obozavam platformere, ali sam ogorcen stanjem gaminga. Istina da, skuplja se backlog, ali imam osjecaj da to nisu "generacijske" igre, dogodile bi se ionako kao multiplatformi. Sad kao nesto izlazi od MSa, ali to je sve maska, brzinska kupnja pod njihovim izdavastvom. Nedostaje onaj pravi Sony i to se osjeti.

@Deadwalker mislim da su ljudi pokazali sto zele sa Elden i Black Myth. Kampanja od 6-12h i replay value je mit

Ljudi žele dobre igre, neovisno o trajnosti.

Meni baš odgovara da igra nije preteška. To su tipovi igara gdje sjedneš i guštaš..no brain no pain.

Mada, bi bilo odlično kada bi s vremenom dodali neke zahtjevnije levele za senior ekipu željnu izazova.

Nešto tipa kao kod crasha onaj castle level.

Odlična recenzija Fenixče. Završavam Wukonga, pa onda idem peglati Star Wars: Outlaws, pa će Astro. Miran sam do 11. mjeseca. 😁

@Tuhy zna li se sta kad idu ovi DualSexovi Astro Bot?