Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Star Wars: Outlaws

Teško je povjerovati da je Star Wars: Outlaws prva Star Wars igra otvorenog svijeta, ali tako je. S tim dolaze velika očekivanja, ali i mnogo uzbuđenja jer je razvoj igre povjeren Ubisoftovom studiju Massive Entertainment, poznatom po serijalu The Division.

Na žalost (na sreću) odustao sam od Ubisoft igara, pa je ovo hard pass. Kad sam vidio ona šuljanja kroz neke dionice, umro sam od dosade. Visoka ocjena, ali previše ostataka i drugih igara pa eventualno zbog ljubavi prema univerzumu možda jednom probam.

Iako i ja volim Star Warse, prema gameplayju mi je ovo izgledalo da bi me brzo moglo smoriti tako da preskačem zasad. Čak i vidim i dosta loših recenzija na netu.

Odigrat ce se kad dode dzaba

77 na Metacritic

Giphy - smirk dwight GIF

A ono, sve skupa djeluje kao igra koju se isplati odigrat kad padne cijena i kad pokrpaju neke stvari.

Oni prvi prikazi su mi bili solidni (ništa uberspektakularno), drago mi je da se radi o solidnoj igri.

Prodavat će se ovo za pola godine za 35 eura, možda kapne i na PS Extru kroz neko vrijeme pa će se odigrat.

Nekak mi tih 88 ne zvuci realno po svemu sto sam vidio do sad. Cini mi se da je prica poprilicno bezveze, a to mi vec jako rusi ocjenu.

Bumo vidli…

"Mala slatka lopuža"

Baš je slatka lol

Mora da je SBI radio dizajn lika.

Da pogodim, ovako nešto bi bilo bolje?

Dobra recenzija btw, igrat će se u toku jeseni.

@renda Bio si u pravu kada si mi rekao da griješim u vezi negativnih dojmova o ovoj igri.

Dobra recenzija!