Prije Gears kolekcija,ili Gears 5.
Idući tjedan slijedi najava nove Xbox igre za PS5. Spominje se Forza Horizon 5
Ma jedva cekam zaigrati Xbox ekskluzive 20 godina poslje.
Može
FH5 je jedina igra radi koje mi je žao da nemam XBX tako da bi ovo bio pun pogodak
A ceka vas poslastica
Mada je mozda i tu kupim pa da dica igraju
- Uređivano
Davno već reko da su Forza i Gearsi nešto što bih kupio istog trena i što me praktički jedino zanima sa Xboxa.
Ako stvarno dolazi na peticu, uzimam sigurno
GeoW nastavke koji nisu izašli na PC-u su trebali već odavno izbaciti, ali ok, nije nikad kasno. S druge strane kad vidiš da već sad miču FH4 s digitalnih trgovina, muka mi dođe. Jebala ih digital only budućnost.
Igrao sam, nakon par sati zbrisao i nikad se nisam vratio. Arkadna jurilica bez ikakve fizike ili realisticnosti, nakon svake trke ili eventa te izbombardira autima i slicno, nikakav osjecaj napredovanja. Nakon dva sata sam imao valjda 40 auta ne znam. Meni bezveze, za djecu vjerujem ok.
Dobra je FH5, FH4 isto tako, čak i FH3. Prve dvije su solidne, nisam bio veliki fan ali zadnje tri sam postao. Razbibriga na kvadrat.
maverick Sve mi je poznato, uključujući i isprike koje će ljudi izvući kako bi opravdali ovo kao neku novu normalu. Da, danas još imaš izbor između diska ili digitalnog, sutra ga neće biti. Zato će i biti veselo za neke nove generacije koji će tek kasnije ulaziti u gaming, kad skuže da do nekih igara mogu doći samo piraterijom na PC-u.
Uzet ću igru na jesen kad uzmem novi komp, na Steamu. U 12.mj. mislim da je miču iz ponude sa svih digitalnih trgovina.
Uglavnom, pozdravljam svaku MS-ovu igru koju će učiniti dostupnijom većem krugu ljudi. Hardver već odavno nije prepreka.
Da bar Hellblade 2 izbace.
zainteresiran sam za buduce xbox igre, odigrao sam hifi rush i sad jedino od ovih sto su izasli me zanima halo infinite.
Zero je stoji. Ja sam probao i FH5 i novu Motorsport i jednostavno ne nalazim više neku zabavu u takvim igrama.
Najdraža jurilica svih vremena mi je Burnout 3 i to je nešto što bih volio da urade remaster. Forze, Rally, Gran Turisma jednostavno brzo dosade.
Takodjer rijetko igram ijednu igru ponovo i u 95% slučajeva su one time only games za mene. Sa nekim izuzecima koji i da nestanu nekim slučajem, rado bih ispiratizirao iz protesta.
Valja reći da ni fizikalija nije vjecna, kao ni ništa na svijetu…