• Gaming Vijesti
  • Recenzije za Wukong 4 dana prije izlaska, ali za PS5 dojmove će trebati pričekati

Ma mozda je sve ok, vidicemo. Ak nist bit cemo ljuti i nervozni

gusterko možeš tražiti povrat novaca za preorder, napravio sam to nekoliko puta.

Mrvu zabrinjavajuće, al da vjerujem da će baš tolko sfušat.

U najgorem slučaju ću počekat 2-3 dana da vidim inicijalne dojmove igrača na PS5. Ako će PC verzija bit nahvaljena u recenzijama (trenutno me pere samo glasina da će bit dosta linearno), neće me par efekata manje na petici zaustavit od kupnje.

Osim ako je baš baš tehnički krš…onda se može počekat da popeglaju patchevima, trenutno ionako ne znam kaj bi prije pokrenul od igara.

S obzirom da se radi o UE5 nadam se da su nešto naučili iz Lords of the Fallena jer nakon dosta patcheva Lords of the Fallen se fino vrti na PS5.

gusterko Cancelaj to, pogotovo zato sta je novi nedokazan studio. Nece ti nista bit ako igras igru 1-2 dana kasnije a mozda ces si spasit 80eura

renda

Ne želim ni ja novi Elden Ring od Wukonga, al hoću bar malo istraživanja po mapi (mapama) i da te igra nagradi za to, a ne nešto ala FFXVI.

Tuhy pa tak i bude kolko sam ja videl.

renda Ragnarok mi je bio idealan po tom pitanju.

Više manjih regija.

izvrtio na razim postavkama i izgleda da su napravili dobar posao, po benchmarku igra je solidno optimizirana s obzirom na različite detalje.

Srednji detalji 1440p

high detalji

high detalji + frejm generator ide potpuno glatko

cinematic detalji bez frejm generatora, osobno ne vidim neku razliku u odnosu na srednje detalje a ubije framerate

4K high detalji sa frejm generatorom

svi testovi bez RT-a naravno, to ne želim ni probati 😃

• FFA +1

Znači RT očekivano ubija performanse i vjerojatno ga neće biti na konzolama ili će biti u nekoj light formi.

Zero Ma kakvi RT na konzolama, neka nam daju stabili 60fpa ako moze u 2k netriba nista vise.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]