Ma mozda je sve ok, vidicemo. Ak nist bit cemo ljuti i nervozni
Recenzije za Wukong 4 dana prije izlaska, ali za PS5 dojmove će trebati pričekati
Mrvu zabrinjavajuće, al da vjerujem da će baš tolko sfušat.
U najgorem slučaju ću počekat 2-3 dana da vidim inicijalne dojmove igrača na PS5. Ako će PC verzija bit nahvaljena u recenzijama (trenutno me pere samo glasina da će bit dosta linearno), neće me par efekata manje na petici zaustavit od kupnje.
Osim ako je baš baš tehnički krš…onda se može počekat da popeglaju patchevima, trenutno ionako ne znam kaj bi prije pokrenul od igara.
S obzirom da se radi o UE5 nadam se da su nešto naučili iz Lords of the Fallena jer nakon dosta patcheva Lords of the Fallen se fino vrti na PS5.
- Uređivano
https://gamegpu.com/test-video-cards/black-myth-wukong-benchmark-tool-test-gpu-cpu
Ak su testovi točni bježite od ovog sranja LOL
Ima na steamu Black Myth: Wukong Benchmark Tool
baš skidam pa da probam
- Uređivano
izvrtio na razim postavkama i izgleda da su napravili dobar posao, po benchmarku igra je solidno optimizirana s obzirom na različite detalje.
Srednji detalji 1440p
high detalji
high detalji + frejm generator ide potpuno glatko
cinematic detalji bez frejm generatora, osobno ne vidim neku razliku u odnosu na srednje detalje a ubije framerate
4K high detalji sa frejm generatorom
svi testovi bez RT-a naravno, to ne želim ni probati
Znači RT očekivano ubija performanse i vjerojatno ga neće biti na konzolama ili će biti u nekoj light formi.