Fenix Loki nešto je do API samo s ID-evoma između foruma i portala, ništa sigurnosno. To popravim, ali tvoja igra je svakako ispravno spremljena u bazu
Fenix Popravljeno. Idemo ostali, prvo kolo kreće danas Bacam i notifikaciju svima @FFA Fantasy members
Brijac Fenix Oćemo neku drugu temu za komentiranje ili može i tu s obzirom da će sad sve biti automatizirano?
belivrag Dinamo - Istra 2 - 0 Gorica - Varaždin 0 - 0 [J] Rijeka - Lokomotiva 3 - 0 Hajduk - Slaven 1 - 0 [J] Osijek - Šibenik 2 - 1
kiki99 Dinamo - Istra 2 - 0 Gorica - Varaždin 1 - 1 Rijeka - Lokomotiva 2 - 2 Hajduk - Slaven 1 - 0 Osijek - Šibenik 3 - 0
Fenix Dinamo - Istra 3 - 2 [J] Gorica - Varaždin 1 - 1 Rijeka - Lokomotiva 0 - 2 Hajduk - Slaven 3 - 1 [J] Osijek - Šibenik 3 - 1
cep Dinamo - Istra 3 - 0 [J] Gorica - Varaždin 1 - 0 Rijeka - Lokomotiva 1 - 1 Hajduk - Slaven 2 - 0 Osijek - Šibenik 2 - 1 [J]
Tuhy Dinamo - Istra 3 - 0 [J] Gorica - Varaždin 2 - 0 Rijeka - Lokomotiva 2 - 1 Hajduk - Slaven 2 - 1 Osijek - Šibenik 3 - 1
Autobot Dinamo - Istra 2 - 0 [J] Gorica - Varaždin 1 - 1 Rijeka - Lokomotiva 2 - 1 Hajduk - Slaven 1 - 0 Osijek - Šibenik 2 - 0 [J]
ThaUrban Dinamo - Istra 1 - 1 Gorica - Varaždin 3 - 2 Rijeka - Lokomotiva 1 - 2 Hajduk - Slaven 1 - 0 Osijek - Šibenik 1 - 2
horoathos Dinamo - Istra 2 - 0 Gorica - Varaždin 0 - 0 Rijeka - Lokomotiva 1 - 2 Hajduk - Slaven 1 - 0 Osijek - Šibenik 2 - 1
OverHypedG Dinamo - Istra 3 - 0 Gorica - Varaždin 0 - 1 Rijeka - Lokomotiva 2 - 1 Hajduk - Slaven 1 - 1 Osijek - Šibenik 1 - 0
nikomaticevic Dinamo - Istra 3 - 0 [J] Gorica - Varaždin 0 - 0 Rijeka - Lokomotiva 2 - 1 Hajduk - Slaven 0 - 1 [J] Osijek - Šibenik 3 - 1
aleks_buvac Dinamo - Istra 3 - 0 Gorica - Varaždin 1 - 1 Rijeka - Lokomotiva 1 - 1 Hajduk - Slaven 2 - 0 Osijek - Šibenik 4 - 1
ThomasAAnderson Dinamo - Istra 2 - 1 Gorica - Varaždin 0 - 0 [J] Rijeka - Lokomotiva 1 - 0 Hajduk - Slaven 2 - 0 Osijek - Šibenik 3 - 0 [J]
Fenix Brijac moze i tu, za svako kolo ce se pokrenut nova tema A kad smo kod komentiranja, prokomentirajmo da jos nema elite s EURA @StarFox_N @Raziel @buz @Soul @Flipper @sanzo @gusterko @milicevic87 @Zero i totalno obrnuto od elite, heroja sa Savice i s dna tablice – @Fico
Raziel Fenix Ne pratim domaću ligu generalno, bezveze mi. Bolje da si natjecanje sacuvao za BPL ili neku Ligu petice.
Zero Ja isto ko Sanzo. Na Euru ste imali i sreće jer sam sjebo joker na samom početku, a Hrvatska me dokusurila. Inače imam kristalnu kuglu i ne bi bilo zanimljivo igrati sa mnom.
Fenix Dinamo - Istra 3 - 2 [J] Gorica - Varaždin 1 - 1 Rijeka - Lokomotiva 0 - 2 Hajduk - Slaven 3 - 1 [J] Osijek - Šibenik 3 - 2 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.