Fenix Kakva nesreća s ovim jedrenjima. Dva plova prekinuta, u oba braća Fantela imala poziciju za medalju
ThomasAAnderson Strašno, na jednoj bovi je bilo 11 čvorova, na drugoj padne na 1.5 i ode medalja drugi put
Zero https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/uhicen-otac-barbare-matic-u-parizu-prijavljen-da-je-prisilno-poljubio-volonterku/2587309.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m Jebo ih otac, nimalo razumijevanja za nas balkance.😆
Sterlok da je upotrijebio ličko rukovanje prošao bi neokrznut s obzirom da je ličko rukovanje HR kulturni izričaj
ThomasAAnderson Gaženje, trpanje, dominiranje Kapa do pada, a i zaslužili smo ovakvo polufinale nakon onoga jučer Bogami može se ovdje uzeti i zlato
ThomasAAnderson Alžir, koji je 99% muslimanska država i dan danas kamenuje gay i trans ljude do smrti brani svoju boksačicu i ispada u cijeloj ovoj priči woke, da se određeni zapitaju koliko su nevjerojatno zabrazdili u glavi
Fenix Ali nitko da to stavi u jebeni naslov. Najbitnije da se klikovi množe. Ja ću bogami navijat za nju
fensisuperstar zontra Ja stvarno ne kužim zašto toliko siluju da se teniski mečevi odigraju tako brzo Meni frend igra austrijsku ligu. Ladno kaze da se kup zavrsava isti dan maksimalno u 2 dana. Igra single parove i ekipno.
Fenix 🥇 Braća Sinković Najnevjerojatnija utrka koju sam ikad gledao. Zadnjih 500 metara ovako odveslat…