StarFox_N DuckDuckGo Netko ovdje na forumu mi je preporučio taj browser i od tada samo njega koristim. Prvo na Androidu i sada na iOS.
doctorfreak Brijac Zagreb je u banani već dulje vrijeme kaj se prometa tiče… Nekada je bilo zeznuto od 15-16 sati…a sad znaju bit gužve i u 12…zapravo kad idem za centar uvijek su barem manje kolone..
Brijac doctorfreak Ma ovo je sad zbog zatvorenih cesta oko Vjesnika koji je izgorio. Znači računaj da je i bez toga promet bio u banani, a kako je tek sad.
moschus Fascinanto mi je da promet u cijelom gradu ode u k…. kad tako zatvore jednu od bitnijih prometnica. Samo potvrdjuje koliko je grad stvarno prenapucen i koliko je previse auta :/
yakuza_stinger Nema to čak više ni veze sa zatvaranjima. Mislim da je u samom gradu barem 100000 auta više nego što prometni kapaciteti mogu podnijeti. Možda sam čak i umanjio brojku. Nema više rush hour. Cijeli dan je gužva, gdje god bili.
foggy Mislim da generalno previše ima auta, i u Kutini je natrpano sve, tak nikad nije bilo. Za 10 godina ćemo pješke prije stić bilo gdje.
Brijac foggy Mislim da generalno previše ima auta, i u Kutini je natrpano sve, tak nikad nije bilo. Za 10 godina ćemo pješke prije stić bilo gdje. Vas je Novska popularizirala, tamo bih vjerojatno i ja bio da imam malo više volje za programiranjem 😆
StarFox_N U Labinu koji je manja sredina promet je ok. Čim krene ljetna sezona i krenu gužve to je da dobiješ slom živaca. Koliko sam se puta mislio kako bih se propucao da živim u velikom gradu i moram to trpiti cijelu godinu.
renda Koprivnica je isto unazad par godina postala prekrcata autima, guzve su svaki jebeni dan, ponedjeljak i petak je bolje uopce ne palit auto, uzas.
foggy Ja sam si uzeo malo bolji bajk i apsolutno posvuda idem s njim dok god je vrijeme ok. Naravno, nemrem uvijek, ali preporod totalni.
Fenix foggy imam sreću da su mi u ZG stavili Bajs stanicu pred zgradu. Gdje god mogu na ove manje relacije idem s njim i isto tako je preporod. Otići bilo gdje i tražit parking u ZG je postalo užas
foggy Fenix Definitivno bi i ja tako da sam još tamo. Imao sam neku kramu za 200kn ali i ona je poslužila zadnje 2-3 godine da upalim auto 3 puta godišnje. Nemjerljivo opušta i nema većeg gušta kad vidiš ekipu na semaforu i prije stigneš na odredište 😃