StarFox_N meni je bilo baš gadno, imao sam možda 5-10% propusnost, do kraja faksa disao najviše na usta i tek onda išao to rješavat. Nakon prve operacije kad su izvadili tuflere to je bilo na cca 90%, pa kroz pola godine palo na 50%. Nakon malo više od godinu dana otišao na drugu operaciju, i tu je trajalo duže, možda godinu dana, i onda je postepeno padalo natrag. I ostalo je na tih cca tih 50% što je opet super u odnosu na kako je bilo, a pogotovo s fizičke strane jer nos je donekle izravnan.

Profesor Mladina koji me operirao me nagovarao i treći put ali nije mi se više dalo. Možda nekad budem opet. Ali ja sam baš drastičan slučaj. Čuo sam svakakva iskustva od drugih ljudi, od toga da se vrati nakon nekoliko godina jer tkiva odrade svoje (ali zapravo ti nikad nije skroz loše kao prije), pa do toga da bude odlično do kraja života. Mislim da bi trebao dat priliku

Ljudi svatite da je svatko slučaj za sebe. Riječ devijacija ne znači istu stvar kod svih.

Nekima je super nakon 1 operacije. Nekima nije ni nakon 3.

Ako vas smeta do razine da vam utječe na kvalitetu života idite po savjet kod specijalista a ne tu na forum.

I nemojte bit pičkice. Spavate dok to rade. Kasnije nešte boli ipak vam rašpaju nos 🙂 vađenje tufera je neugodno ali kratko traje. Oporavak traje par tjedana.

Ima daleko gorih operacija, ali svaka operacija uvijek nosi neki rizik i nije garancija poboljšanja. Ali to su stavke za razgovor sa liječnikom.

doctorfreak Ako vas smeta do razine da vam utječe na kvalitetu života idite po savjet kod specijalista a ne tu na forum.

Joj ajde nas se okani, što ima loše za podijelit iskustva po forumu. Ima i na forum.hr stotina stranica za i smatram da je dobro informirat se iz neposrednih iskustava drugih. Pritom ne radimo svi iste poslove, moraš uzet godišnji prvo da otiđeš kod obiteljskog, pa opet kod kirurga itd, a gdje je još bolovanje od mjesec dana što je isto logistički izazovno itd

Raziel Ako vidite da nisam uspio pritisnuti raketicu do kraja dana, to je vjerovatan znak da nisam preživio.

Dibs na tvoju ženu. :-D

Tebra da se nisi usudio. Nitko mi ne šalje ovakve drolje na igu kao ti. Bude bruda razo udario poklon pod stablo :-D

Fenix Čemu kurčevitost? Kao prvo ne moraš ici preko hzzo-o vec mozes i privatno. Mnoštvo bolnica sada nudi i termine u popodnevnoj smjeni. Pregledi traju desetak minuta. U vecini slucajeva od operacije mozes vec nakon 10 dana pocet radit.

A kao drugo ljudi pričaju…a nitko nema identičan slučaj. Devijacija je jedna od dijagnoza koja ima desetine "lica".

Šta ces ti pomoc nekome ako mu kazes da je tebi uspjelo nakon prve operacije, a netko kaze da mu ni 3 nisu pomogle?

Najbolje da onda preko foruma ti i ostatak ekipe dajete ljudima dijagnoze. Neki od Vas se očigledno razumiju u apsolutno sve. Ti pogotovo. A pri tome si jako često kurčevit.

Naravno da mozes podijeliti svoje iskustvo, ali cak i da navedes kako je tebi bilo, ne znaci da ce i drugome. Kao sto sam rekao jedna stvar je različitost dijagnoza, druga vrsta terapija pošto je operacija zadnja stavka ( najnovije metode su korištenjem micro-balona koji ispravljaju devijaciju bez "krvi"), treca da ljudi imaju razlicite levele tolerancije na bol, cetvrta da svaki kirurg nije isti, kao što ni svaka operacija nije idealna/uspješna.

doctorfreak Fenix, chono i Ja raspravljamo. Nitko te ništa nije pitao i ne petljaj se.

S razlogom se ova tema zove Blebletaonica.

Da pričamo o čemu god hoćemo.

Znate da postoji ignore lista? 😅 Predlažem da ju koristite.

Kaj je Buz napiso? Ne vidim.

[doctorfreak]Devijacija je isto kad ti netko rastepe pola face sa sačmaricom pa preživiš.[/doctorfreak] Nemoj jebat.

Sretan i blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima zelim ❤️

Ekipa sretan Božić vama i vašim obiteljima!

Sretan i blagoslovljen Božić vama i vašoj familiji 

Sretan Božić!

Nadam se da uzivate u bozicu koliko i ja 🤗

Sretan Božić svima!

Sretan Božić svima vama i vašim obiteljima

@Raziel i tebi sretno danas

Sretan Božić, ljudi! 🎄

Giphy - Merry Christmas GIF by Chippy the Dog

Dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo .

Čestit Božić svima i provedite ga u miru i veselju .

Amen !

Svima ovdje i vašim Obiteljima želim miran i blagoslovljen Božić!

Sretan Bozic svima☃️

TITANXIS hvala ti, baš odlično si ove kugle riješio