Tuhy
Znaš šta je fazon kod sancte odnosno Big Banga, nemaju ovih limited edition stvari tipa Legacy of Kain Deluxe, Tomb Raider Deluxe… isto tako amiibo ponuda nije nesto.
I to pricam za HR koja ima troduplo artikala vise nego BiH podruznica. Collectorsi recimo nikada ne dolaze kod nas.
Na to sve, recimo cesto ovi preorder kuponi uopste nepostojeci su kod nas, tako da bas nema razloga da se preordera, jer nema 10-20% popusta (ili koliko vec), jer ukinu mogucnost da se uradi preorder.
A nazalost, osim tebe i jednog radnika kojem bi volio platiti kafu u Sarajevu, koji nekako kada god pukom srecom njega dobijem preko customer maila, uspije osigurati collectors (i to mozes misliti kad kaze "hej, tebi smo uspjeli jedan primjerak osigurati, toliko nam je i doslo") sve ostalo je uzas. Recimo, kada posaljem mail da upitam za Tony Hawk collectors da poruce iz HR, jedna djevojka me doslovno zovnula da mi kaze kako "Ne ocekujemo da ce nam to ikako dolaziti i to je to". Ništa pokušati i to, just NO 
Recimo kada me je taj tip iz Big Banga zovnuo da mi kaže da im je samo za mene stigao Death Stranding collectors, zamolio me da kupim neku klimu, jer oni "nemaju uticaj na sistem i ne mogu dodati artikal". Tačno mi ih žao bilo 
A Big Bang je u BiH ako se ne varam, mozda grijesim, ali jedini sluzbeni dobavljac od kojeg sve druge trgovine nabavljaju, tako da nema "malih" entuzijasticnih trgovina kao Vranović gdje moze covjek nabaviti Legacy of Kain Deluxe itd… Ja sam kada sam zivio kratko u Zagrebu kod njih kupio Terminator steelbook i jos par igara gdje nigdje drugo nisam nasao.
Ali ovdje je to nepostojeće. Zato me bas pogodilo kada je VGP rekao da su ukinuli dostavu za moju drzavu. Trazio sam ako je moguce da provjere da nije mozda neka greska u shipping zoni u Shopifyju (jer sam primjetio da taj sistem koriste), ali nope, basically sam dobio ovaj odgovor:

Šteta… Još jedan razlog da što prije tražim plavu kartu.