fensisuperstar nema šanse. Dovoljno ih je u toj kući, ali nažalost nitko nema pameti, ja sam zadnja koja će se dirat u tuđa posla, još da budem kriva za nešto. Otić će, do tad se mogu strpit. Ili ne, vidit ćemo kako će se spavat i koliko mogu govana pojest.
Zero Anonimna prijava Zavodu za socijalni rad i tjt. Doći će u izvid malo pa neka se utvrdi kakvi su roditelji.
Ne hvala. I roditelja nema. Tj samo je jedan, a drugo je boga pitaj di. Uopće mi se ne petlja s govnima, samo više smrdi kad diraš.
Raziel to su mi sve dobre komšije s kojima sam izgradio prijateljski odnos godinama, pa se tolerišemo u svakom slučaju. Mogao sam ispasti govno milion puta pa prijaviti policiji, ali ne bi imao srca
Dakle ista stvar, uvjek im uskočim kad im treba nešto, bili su 10/10 susjedi uvjek ali zadnjih 5 godina neznam što se dogodilo, samo znam da se ne događa ništa lijepo ni dobro tamo. Grozan vibe imam od svih tamo, poznatih i ove nepoznatih koji dolaze tamo. Kažem, ja ću jest govna koliko mogu, još mogu što je super, ali negdje će morat bit dosta.
Djeca nisu kriva, da se razumijemo, neznaju za bolje i to ti je to. Mogu zamjerit samo odraslima.