Raziel
koliko sam ja skužio… uzimaju kosu od tebe i to di je najgušća (donorska strana). Uzimaju se ti kako oni to zovu grafts. Koliko se uzima ovisi koju površinu treba popuniti. Onda sa nekim skenerom rade analizu gustoće. Imaš ekipe koja to malo naprijed treba popuniti, a imaš i one kojima valjda pola glave fali. Ima ona nortwood skala i možeš okvirno vidjeti… Treba gledati di se ide, i da to radi tim i to doktori, a ne neki tehničari i sl.
crowizard
ma meni je nakon koronice to ošlo đavlu… 6 mj nisam frizera vidio, imo sam (brualno) gustu kosu, imam i dalje sastrane i gore i iza, ali naprijed sam dobio one klasične proklete zaliske da me srce i duša boli. Nisam se gledo u ogledalo valjda godinama, a sada šok i nevjerica… ali valjda svatko dobije križ koji može nositi, ali ja ovaj ne budem. Ko za inat mi poznanik poslo sliku od prije korone, kose nakon 1 mjeseca tolik da sam mogo donirati ovima kaj rak imaju.
ma boli me briga za faze ugly duck i sl, ionako sam se sada uhljebio, imam svoju sobu, sam sam i jedino idem van iznimno. Tako se moram paziti jedino da mi popuh ne otpuše dlake.
iđem u tursku, ovi naši su preskupi, a i imam malo animozitet prema našima, počeo sam sve živo kod nas bojkotirati
a usput da vidim i kakav je turkish hairlines i istanbul malo. Malo pojist, popit, presaditi kosu a možda i štagod poprčiti.