themarko
Ja sam je presadio sad 1.10 u Splitu. Radia sam zaliske i malo da popuni ovaj front, sad je velika vecina ispala zbog tog shocka operacijskog i treba cekati jos koji mjesec dva da pocne ciklus rasta novi jer korijen dlake ulazi u taj resting phase.
Ovaj sad dio je kao najgori ajmo rec 2, 3 mjesec post op, zovu ga ugly duckling phase, ali ja srecom nisam imo problema sa tim jer mi izgleda sve skoro isto kao i prije zahvata, nije ono ko da sam ispo iz crtanog, vamo raste, vamo neraste pa da trebam kape nosit, nego izgleda skoro kao da nista nije radeno. Nemoj mislit da odma nakon ce to sve rast, rezultati full su za godinu dana. Prvi znaci rasta tek nakon 3, 4 mjeseca ali i dalje ce to bit slabo dok se ne uhvati sve.
Najbitnije ti se pazit prvih par dana (neki kazu i do 2 tjedna) dok to ne ucvrsne, al ova u Splitu zena je top i pristupacna. Jos mi je ostavila broj mobitela pa preko whatsappa ako sta zatreba rjesimo.
Obavi prvo pregled i konzultacije jer nisu svi idealni kandidati za to, ima tu faktora nekih, zavisi koliku povrsinu radis, kakva ti je kvaliteta kose iza, gustoca i tako, ima tu stvari.