themarko Ukratko, tko nađe nekog ok je velika i sreća, i sa jedne i sa druge strane. Nije ni ženama lagano… ja sam prepoznao neke a i znam da im je dosta i da su nesretne jer im tipovi odmah šalju pimpeke i da su odvratni.
Nećem biti ko Andrew Tate ali takvo je vrijeme oduvijek bilo.
Ko je jači i bolji taj uzme. Ženski mozak nije nešto pretjerano mističan kako ti žele prikazati. Simple things.
Dijelimo na 2 dijela:
1.
Ako joj se sviđaš, znat ćeš nakon prvog dejta ili upoznavanja, bilo gdje, ne samo glupi app, ako ne, moreš biti isus krist nema tu vajde.
To je idealna situacija i idealan tip cura, ako gleda osobnost i fizički izgled koji je bitan da se ne lažemo. Takvih cura danas ima al ne gdje tražiš.
2.
Danas cure nisu ono pod broj je, market je velik, društvene mreže isprale mozak i bira se samo najbolji.
Prosječnoj curi javi se 4 muška dnevno. Istraživanja, čitao si nadam se. Prosječna cura danas ima visoke kriterije za muške.
Način selekcije,
Primjer, izgledaš kao Henry Cavill ali si radnik u Vindiji,
Javi joj se lik manji od tebe, mršav, možda nema ni karizmu ni spiku al vozi Audi A6, ima svoju kuću stan itd. Marko automatski ispada.
I tako u krug.
Uglavnom, kad ti cura otkaže dejt, to je 1/1 da se javio netko "bolji", izuzeci postoje naravno poput neočekivanih situacija, bolesti itd.
Kad te odjebe nakon 1.-3. dejta, spika super si, nije do tebe, zaslužuješ bolje, nadam se da ćeš naći nešto bolje i slične cmizdrave gluposti
Prijevod:ne sviđaš mi se (kao muško i netko sa koji bi bila intimna) kratko i jasno,