klinjo ja sam imao i imam gomilu LG TVa kroz godine. I mogu reci da usporavaju i štopaju TVi svakim novim updateom. Rekao bi da se rjesavaju starijih modela kao iPhone.

Legenda Mel

solidmerlin stari LG LCD sam dal ženinim roditeljima, TV radi, al mislim da jedino youtube radi. Da je i netflix ubijen.

Obavezno poslusati. Vrhunski pjevaju. Kratak video.

• Uređivano

solidmerlin

Smijao sam se dok nisam vidio ovu lijevu kako se smije.

Večeras spavam sa upaljenim svjetlima.

feelsgoodman. nisam 200 i nešto dana trimmao ssd. (ugasio automatski defrag), updejtao sam i instalirao hrpu toga. pokrenem sfc i nema grešaka.
      ahh feels good.

• Uređivano

fensisuperstar Wtf, zašto defragat SSD? Ja sam baš zbog toga što ne treba na ovom novom ostavio samo jednu particiju koja je ujedno i sistemska (2TB). Za backup je pored eksternog WD-ovog od 1 TB ostao u kućištu i Samsungov HDD od 1 TB.

• prayer

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

Ovo sa slušalicama poslušati 👌

Zero Wtf, zašto defragat SSD? Ja sam baš zbog toga što ne treba na ovom novom ostavio samo jednu particiju koja je ujedno i sistemska (2TB). Za backup je pored eksternog WD-ovog od 1 TB ostao u kućištu i Samsungov HDD od 1 TB.

Ne ja sam trimmao ssd. Tool za trimmanje ssda je windowsov tool za defragmentaciju.

HDDovi se defragmentiraju. SSDovi se TRIMaju

Edit: a to radim manualno jer imam 840pro.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Trim_(computing)

Zero koji SSD imas? 980 Pro? Imas odlican Samsungov utility za SSD, Zove se Samsung Magician. Tu mozes apsolutno sve raditi sa SSDom, kontrola, modovi itd.

somethingwrong Ne, trebao je biti 990 Pro, ali ga nije bilo u Futuri pa se uzeo Seagate Game Drive 2TB (for PS5🤣). Na PS5 imam WD SN850x. Oba s pasivnim hladnjacima, makar sam zbog tvorničkog na matičnoj morao maknuti ovaj Seagateov. Previd, štaš. Vjerujem da po defaultu ima uključen trim, jer nitko se danas ne bi s tim trebao zajebavati, ali pogledat ću nekad ako krene štekat. Uzet ću si kontam u budućnosti još jedan od 2 ili 4 TB s obzirom da na matičnom imam još dva slobodna slota.

Zero mozak mi je u prvih sekundu i pol ovako učitao tu informaciju.

Zero trebao je biti 990 Pro

Giphy - Try It Team Usher GIF by The Voice

Zero ali ga nije bilo u Futuri

Giphy - amazon design GIF

Zero pa se uzeo Seagate Game Drive 2TB

Giphy - Melissa Benoist Carlagugino GIF by Max

Zero (for PS5🤣).

Giphy - Season 4 Showtime GIF by Billions

Idem u posjetu drugu Orbanu.

Zero je li ti maticna ima gen 5 SSD slot? ovaj moj 990 Evo ima gen5 PCIE 5.0 x2 sucelje ipak, ja sam mislio da je cisto gen4.
                Uglavnom, listam da vidim ima lio ista pcie 5.0 x4 SSDa kod nas, a ono prakticki ih ima svega par uopce dobrih u svijetu, Samsung jos nema, a ni WD. Jedino Crucial, Corsair i jos par nekih. Gledam taj Crucial T705 2TB kod nas, ima 15GB R/12 GB W, uvjerljivo najbrzi SSD ikad napravljen, 300 eura.