A mislim, od brige i razmišljanja što će sutra biti u svijetu ili kod nas u EU i CRO nema ništa. Osobno sam svaki dan pratio TV Dnevnik sve do pandemije. Nakon i usred toga više nije bilo smisla. Samo nas hrane negativnošću i nikad nije bilo plodnije vrijeme za postati paranoik i teoretičar zavjera. Kad je Trump opet zasjeo za mjesto predsjednika moglo se pretpostaviti da će biti shitstorm. Treba se naravno informirati, samo što je potreba za selektivnošću pažnje nikad veća. Što je meni relevantno za svakodnevno funkcioniranje i da bi to bilo zadovoljavajuće? To je pitanje koje bih si postavio.
A ako se orijentiramo na ono pozitivno, rekao bih da kod nas nije bilo nikad bolje, svi imaju mobitele i svu moguću tehniku, aute, gotovo svi i vlastite nekratnine i bitno veće plaće, BDP raste konstantno, vlast je stabilna (ako zanemarimo afere, lol). Hrvatska je raj na Zemlji, kak veli Kekin.: p
Dobro, možda mrvu preuveličavam, ali stvarno kad se sagleda bolje ukupna situacija u svijetu tu smo negdje pri sredini. Sumnjam da bi to i WW3 nešto promjenio, ali stvarno se nadam da do toga neće doći iako mi djeluje dosta izvjesno da će kroz par godina doći do otvorenog sukoba EU s Rusima.