maverick fensisuperstar da buem iskren, nemam pojma tko je ta, ali znam odnedavno tko je ova pjevačica 🤡
doctorfreak Sydney je avion. Ne da ima najbolju cicu na tržištu, već je i zgodna, jebozovna i zna glumit. Još ako je dobra u krevetu…i da ne kuha bi joj oprostio 😃
Heat https://nypost.com/2026/02/05/us-news/olive-garden-cook-commits-suicide-in-most-gruesome-way-in-kitchen-cops/
prayer Heat Apropo ovoga, ima frenda koji radi u krimu i nagledao se svakakvih takvih samoubojstva ali najgore samoubojstvo je svakako kad je ženska popila dvije litre one solne kiseline za čišćenje gdje je valjda mislila da će samo proći kroz nju ili sta već. Ženska je dva dana umirala u bolnici.
TITANXIS herc Dok Plenki gleda tog robota sa tolikim oduševljenjem već ga vidim kako smišlja novu vladu.
doctorfreak herc Dobro ih skurio… Sve je to fora…ali ja samo čekam dan kad ce takvo nesto moci kupiti prosjecni consumer…dati mu oružje u ruke..i narediti da ubije nekog 😁 Od tog dana slijedi kaos…a do toga ce doci sigurno…samo je pitanje za koliko godina..
montoya Zna neko stranicu koja bez svakakvih oglasa i navlačenja daje na download 2K ZOI 2026 wallpapere?
oxi Znalci pomagajte. Nemogu nać temu. Ugl tražim ps1 igru, mali sa plavom kosom spašava sove. Po noći i u spavaćici je. Plavoj. Igra ima onaj medievil art stil i gledaš ozgora. To je sve što imam.
oxi herc to je to. To je to. Google nije pomogao al mogu uvjek računat na forum. Torgue pogodili ste oboje, pokušavam se sjetit i pokušavam kupit originale igara koje sam igrala a ps1, tako da svaka pomoć oko identifikacije se cijeni.
fensisuperstar oxi Google nije pomogao Tko nema u vugla ima u gugla Ali kad ni google "nema sreće" Uleti @herc pa ga meće
yakuza_stinger Imam ju negdje u kolekciji, koštala tipa 5 funti. Ali ostala mi je u sjećanju kao prilično teška igra
oxi yakuza_stinger nikad ju nisam cijelu prešla, a i ja i sestra smo skupa igrali. Želja mi je prijeć, to je bilo doba kad nije bilo videa i walkthroughova tako da ima nade sad 👀