fensisuperstar yakuza_stinger puknuo mi je prednji lijevi far ali sve sijalice rade normalno, onda branik mi je oštećen malo, ulubljena prednja lijeva vrata i zadnja lijeva malo oštećena. uglavnom. jedna je preletila preko ceste. zakočio a druga je direktno u auto. znači nisam imao kako izbjegnuti. s desne strane je bila drvena baraka a ona se direktno zabila u mene. ja sam doslovno bio skoro zaustavljen. Auto je u voznom stanju ali et kao što kaže @moschus sad treba prijavit to sa ovima i da se oni riješe sa servisom.
chono fensisuperstar jesi zvao policiju? Jer lovacko drustvo, odnosno njihovo osiguranje ti isplacuje stetu. Uvjet je naravno da si trijezan
moschus Biti cu ugodno iznenadjen ako ti to rijese u manje od 2 tjedna. Nadam se da ti auto nije nuzan za ici na posao :/ Te stvari su mi najgore, nisi nista kriv a popusis.
fensisuperstar moschus Biti cu ugodno iznenadjen ako ti to rijese u manje od 2 tjedna. Nadam se da ti auto nije nuzan za ici na posao :/ Te stvari su mi najgore, nisi nista kriv a popusis. Nuzan je da :-/
TITANXIS moschus Nadam se da ti auto nije nuzan za ici na posao Podsjetil si me na stari crtić "Poručnik Draguljče" (The Mumbly)
fensisuperstar chono ne nisam otvorio sam bocu rakije i propucao srnu :-D Naravno da sam zvao policiju i došao lovočuvar.
Miro Mislin da san bio dovoljno jasan kad san rekao ne nastavljaj Aj prosao san preko par downvotea reko skužiti ce ali ne nego nastavlja Frende uživaj u svemu sto te ceka i nastavi biti pikica @zx68
chono fensisuperstar pucanje odrade lovci, barem je meni bilo tako. Polomio sam joj noge, oni su joj skratili muke
fensisuperstar doctorfreak Miro od mene dobije plus automatski. Kad meni da minus ja sebi sam plus :-D hax
TITANXIS fensisuperstar Glavno je da si ti čitav, jebeš auto ali ipak žal mi malo srnice. A kad sam već kod nje, nisi na kraju reko kaj je bilo sa srnom? Jel smrtno stradala, ranjena pa je ubili ili joj pak nije ništa a to je skoro pa nemoguće?
Zero Možda ne kod nas, ali ima država koje aktivno potiču da se "zbrine" lešina pregažene životinje, što ima smisla tamo gdje lovci to ne mogu odrediti. U zadnje vrijeme u par navrata sam jeo jelenske odreske btw. Fantastično meso, meni top uz teletinu.
Miro @zx68 Neznan jesi samo glup ili si glup ko kurac pa ne kužiš stani pa cu stati pa evo nastavljamo Neznan jeli želiš viditi trecu sliku Ako želiš samo nastavi