StarFox_N
Siguran sam da je, i ja bih bio
.
Fun fact, da nije bilo njega vjerovatno ne bih ni bio u gamingu koliko jesam. On je kao mladić volio arkade, sjećam se da me je još kao toddlera vodio da igramo Aladina na segama tadašnjim. Tj. obrisa se sjećam. Onda nikad mu nije bio problem otići na pijacu i stojati po sat vremena na štandu s žutim disketama i da razgledamo igre. Još je tad bila teška neimaština, pa i ta pirat igra (šta sam ja znao jel to nintendo ili nije, lol) je bila zlata vrijedna.
Kad me pitaju koja je igra koje se prve sjećam da sam igrao ikad kod kuće, to je bila ova:

Ja i on, 1vs1.
Ps1 polovan kad je kupio bilo je ono, iznenađenje decenije. Napokon ne moram ići u igraone.
Tako sam ja na svog buraza onda prenio također ljubav prema igrama, pošto sam bio 10 godina stariji i onda je on uvijek mogao vidjeti koliko sam ja ekšli volio to, pa samim tim je i on pokupio strast prema tome.
Ono što je cool, stari mi dan danas igra igre tu i tamo, upravo prelazi Dead Space Remake.
Napati se tu i tamo, najviše oko ciljanja jer refleksi nisu kao nekad, ali buraz je tu da mu otkloni problem. Nedavno sam mu kupio ps5 za poklon, kaže mi da je skupljao godinu dana po 50 eura mjesečno pa da mu naručim, rekoh ostavi novce, rješeno