A joj neznam što napisat na ovo gore sve. Mislim žao mi je, neznam što više reć.
Nekako mi nemaju smisla neke izjave tipa da se treba iznajmit bjesan auto pa će ti se počet javljat cure. Pa kad skuži da je auto unjajmljen, i ostavi te, odmah je fukara i sponza.
Pa halo, logično. Privlačiš ono što prezentiraš, nije nuklearna fizika.
To je kao da držiš snop novca u ruci i mašeš s njim po ulici pa se žališ da ti prilaze samo prosjaci koji žele novac.
Ja sam upoznala svog muža tako da sam vikala na njega dva mjeseca na poslu, i onda mi je bilo čudno da ne viče nazad na mene pa me to zaintrigiralo jer mi je to bilo nešto tako strano, pa sam ga pozvala na spoj da vidim koji kurac.
I evo me sad u slavonskim brodu kod svekrve, pržim nogice na suncu u dvorištu.
Dan danas više od 5 godina zajedno, još nije povisio ton na mene, ma koliko god sam retardirana u nekim situacijama.
Neznam kako to opisat, ali toliko je smiren da mene deaktivira u sekundi kad jedem govna jer ne kužim u trenutku da jedem govna. I to ne radi jer me želi spustit, nego rekla sam mu da ne razumijem kad sam u tom modu da sam retard i da me upozori.
Bilo je situacija kad on nije imao novaca a ja sam imala pa smo moje dijelili, bilo je situacija kad ja nisam imala novaca pa smo njegovo dijelili.
Stvar je u tome da obje strane moraju bit okej sa kompromisima bez da se to shvati kao nešto loše. Da se priča, da se riješavaju problemi zajedno, da ne ismijavate jedni druge, strahove želje snove, da ti netko bude sigurna osoba na kraju dana i da si vjerujete međusobno.
Naravno, mora bit i fizička privlačnost, bez toga isto neide.
Neznam, kad sam smo se mi upoznali ja nisam tražila ništa ozbiljno, ispalo je na kraju da sam ga otela iz SB i uselila kod sebe jer je bio jako nesretan tamo, i ostatak je legenda 😁
I onda kad me znaju prijateljice pitat kako sam znala da je on taj, ja uvjek kažem, jer se nikad nisam ni zapitala to pitanje kad smo bili zajedno jer sam znala da je on taj. Jednostavno znaš.
Samo tražite, nikad nije kasno, i žene stvarno nisu toliko komplicirane koliko mislite.