Što kažete na ovo? Je li je skok u Sci-Fi vode baš ono osvježenje potrebno CoD serijalu, ili pak smatrate da bi za CoD najbolje bilo pauzirati jednu godinu?
Za ovaj serijal bi najbolje bilo pauzirati nekih stotinjak godina. Možda tamo, u dvije tisuće sto i nekoj godini bude normalno šta sada prave, al u 2016-oj mi se bljuje od ovakvih nastavaka. Ova vijest ni ne treba bit istina, ali naravno da je. Tržište je takvo kakvo je, i neće me začudit da se i Sci-Fi Call of Duty proda u milijunskom broju, dok je svakom iole normalnom jasno da je još jedan kultni serijal otiša u nepovrat. Mada se već i sa zadnjih par nastavaka sve pretvorilo u zadnju rupu na sviralu.

A do prije par godina si ima savršenu podlogu u vidu najboljih igara u serijalu, i jedne od najkvalitetnijih igara u FPS žanru. Call of Duty 2 i Call of Duty 4: Modern Warfare. (o multiplayeru ove dvije igre ne treba niti pričati)

Nepopravljiva šteta je napravljena, a za nju nitko nikad neće odgovarati. 

CoD mi se najvise svidjao dok je bio underdog medju FPS-ovima, gdje je MoH bio bog i batina, pojam. Sve poslije CoD4 su totalno isli u krivo za moj ukus.

Mogu misliti kako talentirani momci iz IWa zamisljaju daleku buducnost.
Pretpostavljam da ce kopirati Titanfall i Halo.Gameplay ce ostati isti.
Sreca da ove godine izlazi DOOM i BF5 tako da bi moglo biti i kvalitetnih FPS igara za promjenu.

Pa što se čudite? Ekipa koja to igra, to i traži i oni samo daju ono što i ekipa zahtjeva.
Igre se svake godine prodaju u 15-20 milja komada, ekipa je većinom zadovoljna i nema problema.
Yup i ja sam volio COD dok je još bio badass serijal, ali realno da su nastavili sa WW2 i Modernim ratovanjem onda bi ih opet prozvali za reciklažu zar ne?
Mislim ne može se kazati da nisu promjenili setting u potpunosti i da im ovaj futurizam ne daje više slobode? Budite realni jel.
Mislim mene ne zanima, ali zato i svi imamo izbor.

Sada odjednom svi žele nazad WW2 i Moderno ratovanje koje su popljuvali prije 4-5 godina...smijeh.
Radije tražite neka druga vremena poput hladnog rata i Vijetnama. BO1 je meni bio taman.

Vec 2 igre su im future sa jetpackovima i wallrunom a za novi ce prakticki biti Halo 6 onda.

Igra rusi rekorde i prodaje se. Zivo se njima hebe sta "ekipa" hoce jednostavno ne kupujes ako ti se ne svidja. COD je odavno postao smece, ali ljudi vole kupovat i igrat to smece. Sve su ispucali, a nece se vracat nazad koliko god bi to bilo fresh. Aktivni igraci su se vec naviknuli na novi movement i cod se nece vratit u stari movement nikako.

Hej ja sam ok sa tim...ionako ne igram aktivno od MW3 tako da me živo zaboli
Umjesto kenjanja svake godine kako ne valja ovo ili ono jednostavno pustite i idite na nešto drugo (a ekipa koja kenja prva i kupi taj COD )

Ovaj zadnji CoD sam dobio za džabe. Odigrao nekih 1h vremena i to je to. Ali, kao što reče viper - pa CoD svake godine ruši prodajne rekorde. Očito da se većini sviđa ovaj pristup i idući korak je svemir i pucnjava u 60FPS-a u bestežinskom stanju.

...idući korak je svemir i pucnjava u 60FPS-a u bestežinskom stanju.
i VR-u

Što se mene tiče neka se sele u 3 PM. Samo kada se sjetim genijalne četvorke koja je donijela revoluciju u online napucavanju i kada vidim kakva sranja izdaju svake godine dođe mi da plačem.
Nikada ne zaboravim kada mi je marksman prvi put pokazao misiju Staljingrad iz prvog COD-a a meni vilica do poda.
Eto šta napraviše od legendarnog serijala. Sprdnju gdje ljudi lete okolo s svemirskim puškama.
COD je najbolji primjer svega lošeg u gamingu. Pohlepa, reciklaža i mužnja novca.
Đžaba se sad iznervirao. Odo zapaliti jednu da se smirim.