Evo zavrsavan radove u kuci i sad kad san to sve sklanjao vidin koliko zapravo iman igri i konzola i kolekcionarakih izdanja a nisa niti ne pogledan neke san otvorio kad se kupilo i vise nikad. Super je sto iman a opet glupa da nije nigdi izlozeno. Zato san recimo pobaca sve te puste casopise koji su se skupljali godinama jer jednostavno neman mista za njih.
Sad san to sve sto je ostalo raspodijelio na 3 sobe tako da opet neznan sto je di.
Ima toga naravno sto nebi nikad proda tipa Ni No Kuni Collectors Edition ali je puno toga za sto san izgubio zanimaciju.
Novci mi nisu potrebni da bi sad to sve proda da se rijesin pa da dajen sve za neku smisnu cifru pa na kraju dana ni sam neznan sto napraviti a niti san isa gledati cijene pojedinih izdanja.
Uglavnon vec se oduzilo evo napisati cu sto ima kod mene pa ako ima zainteresiranih viditi cu kolika bi cijena bila za pojedino izdanje.
Dark Souls 2 CE
Dark Souls 3 CE
The Last Guardian CE
Sekiro CE
God of War Ragnarok Jotun Edition
Ghost of Tusima CE
AC Origuns ekskluzivno ubisoft store izdanje
Iman psp sa tonom igri sto bi se rjesava
Isto tako nintendo snes i n64
A ps1 ps2 ps3 igre da i ne spominjem
Sad post ispada ko ona fora ne prodajem nego se hvalim ali jebiga. Evo sidin gledan sto ima i pisen. Neda mi se kopati po netu kakve su cijene ako nema zainteresiranih. Niti cu ovo pisati na njuskalo jer mi se neda previse zajebavati.
Ako vidin jos stogod zanimljivo dodan na listu.