Ono što mi je ostalo od kolekcija nakon nekoliko seljenja i raznih drugih epizoda. Nijedan nije skroz savršen, korice većinom imaju neke sitne ili veće tragove korištenja, ali iznutra su jako očuvani. Pošaljem sliku ako vas zanima neki broj posebno, a što se tiče slanja, tu je poštarina vaša

gameplay

• 14
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22
  • 23
  • 28 * 2
  • 29
  • 32
  • 34
  • 37
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 42
  • 44
  • 45
  • 46
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53

pcplay

• 48

hacker

• 89
  • 92
  • 94
  • 95
  • 96

bug

• 178
  • 197
  • 203

nl

• 1

Reboot

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Ja san sve pobaca prije misec dana. Kako je remont kuce jednostavno vise neman mista a to nisan pogleda godinama a niti cu ikad pogledati.

Sad se jos mislin baciti na prodaju retro konzola i kolekcionarskih izdanja da se oslobodin mista.

Miro Ja san sve pobaca prije misec dana. Kako je remont kuce jednostavno vise neman mista a to nisan pogleda godinama a niti cu ikad pogledati.

Imao sam Gameplay svaki broj i Hackere negdje od tridesetog pa do zadnjeg. Da je ostalo na okupu, čuvao bi, ovako će isto za par dana u smeće

Ako dode do toga da nitko ne zeli kupiti, umjesto bacanja, provjerite s knjiznicom, mozda zeli uzeti pod svoju skrb, ipak su casopisi kojih vise nema.

Fenix

A ja san ima sve br gameplay bilo je dosta psx i dosta playstation.

Ali mista nema da ga jebes

Miro bacio si sve PSX-ove? Meni zao sto nisam sačuvao. 😔 Konjina. Imao sam sve i stara bacila kad se odselio. Nije ni pitala jer su isto čistili kuću.

Pa ljudi nemojte bacat te sad već gaming štivo raritete. Nisu to večernjak, jutarnji ili 24 sata novine kao hrpa bezpotrebnog papira kada ih se pročita.

Ja osobno ne trebam da i meni stoji tek toliko za arhivu ali cjenim te časopise ko suho zlato.

Moje isto sve u papir bačeno prije par godina. Isto nudio free i nitko nije htio. Mogao sam pitati u knjižnicama kako Fićo kaže, ali jbg, nisam se sjetio.

Flipper

A sto ce ti, neces ih nikad pogledati a zauzimaju misto. Ali bas zauzimaju i kad sve skupa stavis tesko je ko vrag.

Brijac

Od kad je sve dostupno na mobitelu ko vise ista gleda na papiru.

Ali ima nesto sto nisan bacio desetak caspopisa playboya to ce mali dobiti na poklon da uvati jos koju godinu

Miro Ali ima nesto sto nisan bacio desetak caspopisa playboya to ce mali dobiti na poklon da uvati jos koju godinu

Obavezno štivo!

3 mjeseci kasnije

Pozdrav. Je kojim slucajem jos aktivno? dugo tragam za gameplay brojevima koji mi fale 😃

10 dana kasnije

johnny_bones sorry, nisam vidio prije

Pošalji mi u PM koji brojevi ti trebaju, pa poslikam