escoban Ja sam odustao negdje početkom 3 mjeseca ove godine, no to je nebitno. Ljudi su i ove godine potrgali. Igra se prodala opet u rekordnim ciframa. Samo od mikrotransakcija su zaradili 1.2 milijarde dolara. Oko milijarde su zaradili od prodaje igre. Znači svake godine ljudi uberu oko 2 milijarde od igre, i onda im neki predlažu da ne izlaze svake godine. To su brutalne cifre. Stvorili su milijune ovisnika koji jedva čekaju novo izdanje bez obzira kakvo je. Igrao sam fifu od 1995 godine a fut od 2011 godine. Otkako sam krenuo igrati fut to je postala jebena ovisnost. Igranje po nekoliko sati svaki dan 13 godina. Kćer mi je diplomirala u Americi prije par godina i to se poklopilo s izlaskom TOTS-a. Naravno da nisam išao u Ameriku jer nisam mogao propustiti izlazak TOTS-a. Otišla žena sama. Koliko sam događaja i odlazaka propustio jer nisam mogao ostaviti igru. Stoga, potpuno mi je poznat taj osjećaj i tvrdimm da neće osjetiti to što si od igre odustao ti ili ja ili netko treći. Vojska je odana i već vidim na netu kako se odbrojavaju dani do predstavljanja i izlaska igre. Navodno je službeno predstavljanje ovaj tjedan. Ja sam rekao da ću igrati dok me igranje veseli, kada me ne bude više veselilo prestat ću igrati. Eto, dogodilo se ovog proljeća. Više me igranje ne veseli.