montoya sanzo to sam maloprije i napravil. Na bonfireu je zadnje dolje new game +, i ne treba u njega ulaziti dok se sve ne riješi.
foggy montoya Imaš hrpu Pictosa za naći, i levelat se do 99, pa sve to slagat i onda slotove za Pictose proširit do ibera. Ima svega, samo treba naći.
Arcer foggy Od resetanja skillsa i atributa pa do svih tih novih/pictosa i oružja, stvarno se može zabaviti sa pristupom borbe na neke nove načine dalje nakon završetka.
foggy Arcer Post game odnosno to sve optional u Actu 3 mi je vrhunski, nista nisu nagurali nego jos dali igre i kombinacija. Bas zaokruzena igra na sve strane.
escoban Prisao stvarno hype opravdan 10/10 game, trebat ce par dana da mi ova muzika izade iz glave 🤣 Jedini minus su kontrole, prst me boli od drzanja R2 i parry mi je totalno neprirodan na R1
montoya Ja sam izbrisal igru jer me je nagli kraj, kakav je već ispal, skroz izbacil iz takta i nisam više znal kaj dalje… Na PSN-u sam dal 5/5, ali sad nakon kaj sam odigral do kraja, 8.5/10
Miro montoya Ja sam izbrisal igru jer me je nagli kraj, kakav je već ispal, skroz izbacil iz takta i nisam više znal kaj dalje… Imas 2 kraja Nista nije naglo i sve je objasnjeno
montoya renda ma jesam, dobim trofej za end i onda ide duel o kojem govori @Miro I poslije toga imam ili preslabe ili prejake protivnike.
densetsu Iako sam mislio da neću uspjeti, porazio sam čuvenog Simona. Ipak je pajdo u obje faze iz jednog udarca primio oko 48mil štete 😁 Usput, riješio i Endless Tower.
herc Clair Obscur: Expedition 33 is "not the end" of the franchise, director confirms https://www.eurogamer.net/clair-obscur-expedition-33-is-not-the-end-of-the-franchise-director-confirms
Snakedoc herc bas sam slicni clanak procitao danas, biti će to dobra franšiza 😉. Ima tu materijala koliko hoces, od raznih ekspedicija pa nadalje. Makar mene najvise zanimaju the writters i kaj je s njima.
Tuhy Navodno i neki update sa novim contentom u pripremi 🤩 Čim se smiri ova ludnica sa igrama, ide prijelaz NG+. Neke stvari u igri se jednostavno moraju opet iskusiti. Boss fight i njegov soundtrack na kraju drugog acta je jedna od najboljih stvari koje sam iskusil u ovih 30+ godina gaminga.