To je to. Bravo dečki. Nitko ne napada lika koji sam vuče loptu, ista slika kao protiv Albanije. Kući i dobro.
Euro 2024
Ne vjerujem…
Daliću hvala lijepo i doviđenja.
Najveći kreten u povijesti nogometnih trenera. Pa pljujte po meni do ujutro.
Jos htio taman napisati da je s promjenama Dalic pogodio i da su umrtvili talijane nakon njihovih 10 minuta powerplaya. Drugo poluvrijeme smo dobro igrali ali na SP-u su ovakve utakmice nekad malo sretno na nasu stranu otisle ovdje nam je sreca malo i okrenula ledja.
Hoce netko kupit dres?
Jebaji ga, igrali smo s Italijom, a ne s Andorom. Nemojte bit klobučari.
Jbga boga nema, sreće nema i imaš debila na klupi. Koliko je drugačija igra bila s Budimirom naprijed.
Eh, nije više zatvaranje utakmice za nas. Opet se vraćamo na eru prije 2018. Uostalom ne bi imali bi živaca ponovno gledati raspucavanja u nokaut fazi. Ja znam da ne bih.: (
Sad je svejedno gotovo, ali gdje našao 8 minuta?
Ne mogu vjerovati. Ogromna tuga u 3pm.
Bez da me izvređate ko konja, igram Forzu Motosport 8 pa nisam gledal tekmu... Zbog čega je sudac produžil na tolko minuta?
8 minuta je stvarno sranje, jebo mu vatikan mater.
A bilo je puno zutih kartona i provjera penala ali i za mene je bilo mozda najrealnije 6 minuta nadoknade.
Pratio sam talijane i ovaj Calafiori je stvarno jeben, jeben igrac, faliti ce talijanima zbog kartona. Nema boga da ce ga Bologna moci zadrzati.
Ma Talijani su kurac. Ispast će u idućoj.
Siroček Modrić, baš mi ga žal, rasplakal se. A vidi se da je ljudina.
- Uređivano
Ma ajde, više neću gledati prvenstva na trgu nego kod kuće. Pa jebemu, više sam sijedih dobio zbog naših par utakmica na prvenstvima nego u 12 godina braka.
Sudac neka jede govna, di su izvukli 8 minuta, ko da je netko umirao na terenu.
A objektivno gledano, nismo ni zaslužili ići dalje, realno Austrija, Rumunjska, Švicarska su svi pokazali puno više borbenosti nego mi. Naši su igrali nogomet kakav je se igrao prije 40 godina. Nadam se da će sada doći čistka u reprezentaciji. Vrijeme je za nove mlade igrače.