Meni je vise manje stalo moram priznat. Cesto usput dok svrljam storeom ubodem igru koja me uopce ne zanima i ne planiram ju cak ni odigrat, ako vidim da proizvodjac iste zasluzuje podrsku. Tako sam kupija i nintendo switch a eno ga jos zapakiran. A isto tako sam recimo napravija i sa hi-fi rushom nedavno cim je dosa na ps5 iako me takav tip igre uopce ne privlaci, jer vidjeh da su u problemima, a na kraju se ispostavilo pogubnim, iako su dosta strasti ulozili u vrlo kvalitetan proizvod. Kako su rekli, sve check boxove su ispunili, osim jednog, a to je da se igra mjesec dana nakon izlaska na gamepassu vise manje prestala igrat pored tolikog librarya i postali su neisplativi. A ocekujem da ce se u slicnim problemima uskoro nac i jako kvalitetni hellblade, jer nije tip igre koji ce konstantno biljezit visoku aktivnost, osim ako nisu napravili kakav drugaciji deal.
Gamepass je vrhunska stvar za gamere, ali za developere i industriju opcenito dvosjekli mac jbg, dobijes nekakvu lovicu odma da te pokrije, ali kasnije, u vecini dealova, sve ovisi o tome koliko vremena ti se igra igra.
Nisam uopce pobornik tih servisa, ni na ps+ ne znam kad sam zadnji put skinija neku igru free, uglavnom sve kupujem, ali tako je jer mi se moze. Svacam da nije svima tako pa se guse u takvim servisima, kao ni da devove mozda nebi treba zalit, jer su odrasli ljudi i donose sami odluke, ali eto, mislim da nije sve tako jednostavno kako god da okrenes.
Nadam se samo da ce se i svima ostalima osim microsofta taj potez na kraju dana isplatit te da ce i dalje imat posal, ja cu ipak i dalje nastavit kupovat proizvode po njihovoj pravoj cijeni.
Kao sta ce virujem i @Sterlok, jer je on siroke ruke i redovito podrzaje mlade 😜