• Gaming Vijesti
  • Xbox Series S je ograničio razvoj Kingdom Come 2 kažu developeri iz Warhorse studija

Pročitaj na portalu
Članak

Xbox Series S je ograničio razvoj Kingdom Come 2 kažu developeri iz Warhorse studija

Vijest koja će eruptirati u idućih par dana stiže nam iz Češke. Developeri Kingdom Come Deliverancea 2 su na Access Showu u Brnu pričali o razvoju igre i između ostalog su jasno rekli da su performanse Xbox Series S konzole ograničile igru zbog čega će patiti i druge platforme. Zbog limitiranog XSS igra će biti manja nego što je to originalno planirano jer XSS ne može podnijeti kompletan napor. XSS verzija će ako bude dobro optimizirana raditi na maksimalno 30FPS-a i 1440p dinamičnoj rezoluciji.

Pa naravno, ionako ce bit cinematicno iskustvo prema tome nema brige

biver ne pizdi, ovo je punokrvni RPG u kojem je fps bitan, pogotovo sa lukom i strijelom i kako je izvedeno

Koliko se sjećam, nije ni prvi dio radio kako treba na konzolama.

Nije, ali sad su smanjili veličinu kompletne igre zbog čega su sve platforme zakinute. Navodno zbog XSS.

Koliko sam uspio shvatiti iz svega što sam pročitao po netu, u ovom slučaju ispada da je bottleneck manjak VRAM-a koji XSS ima naspram XSX i PS5, ali same performanse igre su jednake na svim konzolama gdje ih zapravo koči CPU. Jedino mi nije jasno kako se višak VRAM-a prevodi u “veću” igru.

Jao baš me zanima šta će bit s GTA 6 i Series S. Da ih bar Rockstar odjebe i kaže " izbacit ćemo samo za Series X ili nećemo za Xbox uopće". Jebala ih njihova lite konzola.

To dobiješ kad Microsoft tehnološki otpad pretvori u budget konzolu.

Series S ima jedinu funkciju na tržištu a to je da maksimalno oteža rad i viziju developera.

Pc ionako oduvijek ispašta zbog konzola, ništa novo

DarkPunisher Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha sta se pjenis svaki put. Sorry sta sam uvrijedio tvoju omiljenu korporaciju evo necu vise Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Frajeru nisi napiso jedan normalan post od kad si tu doso. Svaki, ali SVAKI post ti je hejtanje prema konzolama. Ubijaju te u pojam izgleda, mozda da pomoc potrazis?

DarkPunisher A što je to "normalan" post po tebi molim te? Samo ono što i ti misliš?

Kažem, niti koga vrijeđam niti išta. Svaki moj komentar je legitimna izjava, to što mi se neda raspisivat i argumentirat je drugo al evo za tebe sad specijalno hoću, kad te već toliko dirnula u srce moja izjava.

Pc debelo ispašta zbog konzola i to je činjenica. Prvo jer se navlači multiplaform studije da izbacuju igre ranije za konzole i da izbacuju ekskluzivan sadržaj a onda same te igre budu debelo osakačene da bi ih konzole mogle vrtit. Koliko je prvo Watch Dogs, Witcher 3 morao biti downgradean u odnosu na prvi prikaz da ga konzole pokrenu a da ne govorim primjer Alan Wakea gdje su devsi morali kompletan koncept igre promijeniti jer tadašnji škartovi od konzola nisu mogli to izgurat.

Sorry ali tvoji postovi su ciste gluparije i trolanje koje nicim ne pridonose kvaliteti sadrzaja jednog foruma, za sta bi ti i slicni odavno odleprsali da je ovo normalan forum sa moderatorima kakvi su na nekim prijasnjima bili.

I jos etiketiras svoje trolanje legitimnim izjavama, zemljo otvori se.

RickBarry

Misliš li da bi Rockstar npr uložio u produkciju jednog RDR2 ili GTA VI toliko love da nema konzola tj. toliko potencialnog broja kupaca.

Sve je to lipo i krasno na papiru i da igre bi sigurno bile naprednije samo na PCu od 3k eura. Ali bi te igre moglo igrat 2% igrača i to bi bilo to. Pogledaj sprdačinu od Star Citizena…

Witcher 3 nikad ne bi bila onolika igra da je rađena samo za PC. Nisu oni bezveze otišli na X360 s dvojkom.

Prvi Kingdom Come u trenutku izlaska bio je na PC-u loše optimiziran…to je izgleda za ovaj studio pod normalno.

prayer Vjerojatno misle na GPU alokaciju rama potrebnu za assete (u slučaju SeS-a zapravo je raspoloživo 8 GB za GPU vs 10 GB za SeX, dok je kod "sistemskog" 2GBvs6GB). Očito menadžment memorije ne skalira sa rezolucijom onako kako je MS zamislio ili ovi nisu sposobni isporučiti, što je isto realna mogućnost.

Igra će imati hrpu patcheva, nema zime 😆