- Uređivano
Zavrsio 2 galaxije igra je vrh, zasad jedino sta me smeta je kad pronades blackhole odma te porta na njih i moras lvl ispocetka igrat. Volio bi da ti je samo doda na mapi da je mozes kasnije igrat…
Zavrsio 2 galaxije igra je vrh, zasad jedino sta me smeta je kad pronades blackhole odma te porta na njih i moras lvl ispocetka igrat. Volio bi da ti je samo doda na mapi da je mozes kasnije igrat…
300/300 botova i sve puzzle skupljene, ovu zadnju grozotu ne želim uopće ni komentirati za dobrobit mojeg mentalnog zdravlja .
Jako dobra igra sa fantastičnom prezentacijom dobrim art stilom. Ima dosta levela koji su jako originalni i nešto što do sada nisam vidio, ali isto tako ima levela koji su straight-up kopija iz raznih Super Mario igara što nije ni loša stvar jer su sve u svemu uspjeli uhvatiti barem dio iskre koji Nintendo već dosta dugo vremena frca. Moći su jako dobre, ali ih je manje nego što sam očekivao. Volio bih ako naprave nastavak da traversal mehanike samog Astra poboljšaju jer su leveli ovdje više orijentirani prema moćima nego prema skillu igrača. U biti jako sam zadovoljan snjome, vj bi bio još zadovoljniji da sam Sony fanboy (u dobrom smislu) jer je cijela igra jedna velika oda PlayStation igračima koju se za 60€ svakako ne smije propustiti. Toplo se nadam da budu izbacili još ovakvih igara.
Koliko traje onako normalan prelazak? Bez otključanih svih tajni.
Meni je i onaj kratki "demo" sa PS5 konzolom bio top. Mogu misliti šta je onda cijela igra.
resident_evil HowLongToBeat kaže 9-10h.
Meni je trebalo 13h za sve tajne i botove stime da sam 4-5 levela isponova morao riješiti jer bi znao nešto faliti i stime da sam nekih cca sat, možda sat ipo izgubio na one malo teže planete koji su realno opcionalni.
Ako igras normalno kroz galaksije, rekao bih da ti treba nekih 5-6h za ležeran prelazak?
Čim ovi koji to nikad nisu pitali počnu ispitivati znaš da su dobili dijete.
Šta je najgore i prije nego sam dobio bebu sam slabo(tj. ništa) igrao. Prva tri mj 2024 sam peglao i onda od tad do danas nisam više od 10h. Ima dosta igara koje bi volio igrati ali nekako me ne traži.
Ali 100% day one uzimam Silent Hill 2 remake i MGS 3 remake..
Nema jos nigdje polovnog Astrobota. Ni njuskalo ni marketplace
Igra je baš ono, jebeno šarmantna. To je najbolji izraz koji mi ide iz nju.
Misliš da si prerasal platformere, al tolko je slatko, simpatično, blesavo, igrivo i šarmantno da je gušt igrat.
Opet, neću se ni forsirat previše… par nivoa u sat - dva, taman neka doza igranja koja mi odgovara za ovak nešto. Potrajat će mi par dana, al neću ju brisat sa harda nakon prelaska, s obzirom na onu najavu da će dodat one neke time challenge / trialove kak je bilo u prijašnjem… treba se potuć sa ovim smradovima sa friend liste
Raznovrsni leveli i skoro svaki put nova finta / gadget / moć na svakom od njih… nema šanse da dosadi.
Oni trokutić leveli zasad mrvicu izazovniji od ostatka igre. Realno, nije uopće izazovna, najveći "problem" je pazit da ne fulaš nešto. Tak da je ovo dobrodošlo
Posebni botovi koje spasimo baš razvuku cerek, odmah odeš 10-15-20 godina unazad kad vidiš koga imaš pred sobom.
Na, vidi te budale, gušt ih je vidjet u igri (ide u spoiler ako netko ne želi vidjet… neki su mi zasad baš iznenađenje)
Prezabavni su leveli, a raznoliki dovoljno da ne dosade. Ovi koje Tuhy spominje da su teži su me malo ubili jer je baš razlika od ovih standardnih levela, ali ajde, kratki su pa se i to riješilo.
Baš odlična igra, puno bolje mi je sjela od Sackboya iako mi je i to bilo dobro.
Zavrsil igru neki dan i stvarno sam ocaran.
Svaki level je toliko sarmantan i zanimljiv i raznolik da ne ne prestaje odusevljavat ni sekunde, stalno me zanimalo kaj ima iza ugla, i stalno nekaj novo, a dizajn je savrsen.
Kontrole su milina, precizne, dobro se osjete pod prstima, tocno se desava ono kaj zelim da se desava svakim pritiskom tipke i svaka smrt je moja krivica bila, nije da ih je bilo jer je igra jako lagana, osim void levela od kojih su neki jebeno teski.
Astro Bot je putovanje kroz djetinjstvo svih nas koji smo od plejke jedan uz konzolu i vise puta su mi se skoro oci zasuzile prisjecajuci se bezbriznih dana uz jedincu pa nadalje, rijetko koja igra napravi ovakvu magiju sa likovima, a napravili su ju bas za nas, sa ljubavlju za igrace i dugogodisnje fanove.
Predivna igra.
Samo cu ostavit ovo tu, virujem sa nisam jedini koji je zasta u levelu da se odvrti jos koji put.
Na Uncharted dijelu sam baš bio "wow", to mi je baš bilo pozitivno iznenađenje.
Meni je God of War bio još bolji.
I Neymar je u Astro Bot
Tuhy E moj Sony, da samo znaš što imaš sa ovim i što bi mi dali za novi Killzone…
80e+battlepass ako treba i Pro ako treba i Dualsense Edge.
Znači 1100 sa burekom
Napokon krenuo sa igrom i sto reci osim fantazija, grafika lokacije moci ej sve je vrh.
Jebene stvari su ubacili u igru.
A tek sad vidin koliko mi fali Uncharted, kad san cuo muziku skoro suza krenula
Miro A tek sad vidin koliko mi fali Uncharted, kad san cuo muziku skoro suza krenula
Isti slučaj. Taj level je čista nostalgija.
(Želim Puno sreće na challenge levelima)
Evo platina pala
Koja jebena igra, ovo je u jako uskom krugu za goty
Miro u niti jedan dan? Svaka čast
A petak, subota i danas gotovo
Miro aha, to već ima logike
Dodajte me vi koji igrate Speedrun levele da kmam koga stizati
PSN: Fenix_CRO
Valjda. Zaboravio sam doslovno cijelu igru.
@Tuhy @OverHypedG niste normalni
Svakih tjedan dana opet dolazi 5 novih levela.
For free, naravno … kraljevi.
I umjesto da igram bilo što drugo, ja zadnjih sat i pol ganjam što bolje vrijeme na ovom prvom nivou. Zlo od igre.
Igram i oduševljen sam količinom raznih ideja prelaženja levela…
Al u svakom nekaj promašim
Teško da bum išel na platinu ko u Playroomu.