Panacea Ja bih bio isto voljan uskočiti za flawless (trebalo bu i meni), samo kaj sam nedavno počeo. Tek sam na 20. levelu sa Titanom, uskoro 21. Trenutno igram crucible, pa ak vam kojim slučajem još uvijek fali igrač dok dođem do 26., tu sam.
Tzereen Teško da ćeš baš sa lvl 26 riješiti flawless.Al dobro, koliko su sad promijenili igru (barem sa prošlom ekspanzijom), dođeš do lvl 30-32 za par dana.
Soul Nije sam lvl problem... treba imat i neko posteno oruzije, te znat igrat raid od a do ž. No ako vama nesmeta, ja mu prepustam svoje mjesto :)
Tzereen Istina.Možda od prve i prođe raid, to nije bed. Ali teško flawless. Ja znam da mi nismo nikak uspjeli mjesecima.Uvijek je neko riknuo na skakanju Kad ideš na normalno, čak i ide, al ovako je valjda veći pritisak i zezne se stvar. :)Al treba samo bit uporan i strpljiv.Bar se nadam
Panacea Riješite vi to bez mene slobodno :)Kao što se rekli, mene čeka još lickanje likaTrenutno sam 23. level i nemam nijedan legendary, pa trebam još dizat vanguard i crucible rank da si pribavim neku opremu, a onda i sami raid o kojem neznam puno. Tak da mislim da bi meni trebalo još bar tjedan (i pol) dana da dođem na the level.
weky Ni ja još nisam riješio flawless. Nekak se to sve prestalo igrati. Al bilo bi dobro opet upogoniti slušalice i pitati ekipu za zdravlje i novosti. Zovite jer sam ja uvijek pri volji i nije bad ponoviti ako se netko svjetski zajebe.
Miro Ima li itko da igra destiny ekipe se raspale a meni se gadi sa strancima.Ako očete javite se da rješimo skolasa i da ubijamo u osirisu
john385 Ja cu se vratiti brzo u Destiny. Mozemo flawless raid, PoE, ToO, ma SVE:https://www.youtube.com/watch?v=xs7le_keT2g
Miro Ma gotovo zivci su mogli trpiti do jedne granice i dalje nije moglo.Prison mod bez ikakve ideje samo nabi sto vise neprijatelja i da su pomogucnosti veci level i to je to jako mastovito e i nagrade su katastrofa u tom debilnom modu.Onda Osiris super zabavan pvp mod koji je unisten sa ocajnom vezom i tu sve prestajeIgra obrisana
john385 Ma gotovo zivci su mogli trpiti do jedne granice i dalje nije moglo.Prison mod bez ikakve ideje samo nabi sto vise neprijatelja i da su pomogucnosti veci level i to je to jako mastovito e i nagrade su katastrofa u tom debilnom modu.Onda Osiris super zabavan pvp mod koji je unisten sa ocajnom vezom i tu sve prestajeIgra obrisana
maximalni novi detalji o budućoj ekspanziji koja će koštat $40.http://planetdestiny.com/taken-king-release/moram se pohvalit da mi ja danas u nightfallu, nakon tko zna koliko mjeseci igranja, pao Gjallarhorn.
Soul moram se pohvalit da mi ja danas u nightfallu, nakon tko zna koliko mjeseci igranja, pao Gjallarhorn.Znam ja tipa koji ce uskoro dismentlat 4 i stavit na YT za one koji nemaju nijedan :
Blitz Znam ja tipa koji ce uskoro dismentlat 4 i stavit na YT za one koji nemaju nijedan :Wow, kakva faca :
viper89 Znaci ovaj "novi" destiny od 40 baksa je destiny 1.5mogli su ovo nazvat expanzija a one 2 gluposti DLC (sto i jesu , i to losi)
Soul Wow, kakva faca :To je malo podhebavanje ovoga koji je samnom upravo u chatu... kuka vec tjednima za to oruzije, a sad je vidio maxov post