viper89 ima nas znaci :)znam da i Tzereen treba trofej isto pa mozemo probat Mozemo i klan napraviti za 6 player clan trofej , ili novi ili preko postojecg LUX klana.
fatamorgana Mogu i ja ako vam treba pomoc. Sinoc sam ponovno krenuo igrat pa ako je netko za neki weekly, nightfall do raida nek se javi.
Soul Evo i Soul je reka da ce pripomoc!Nevidim taj post, gdje je? Mogu tu i tamo upast prije W3, no za neko ozbiljnije igranje bolje da traze nekoga kome jos fali taj trofej i tko jos igra Destiny :)
Tzereen Yup.Ja trebam, pick me, pick me :)Lux je aktivan, ja mislim :)Pokusavam Bloodborne rijesit prije House of Wolvesa.
john385 https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/353crl/house_of_wolves_expansion_ii_prison_of_elders/OMG. Odlicno! Sad kad sam zavrsio Bloodborne, vracam se na Destiny.
Tzereen Da, to je istina... :/Naročito jer mi je već rečeno da ću sad dobit W3 za roćkas...A ionako imam malo vremena za bilo kaj igrat. Bloodborne mrcvarim već 2-3 tjedna, a nisam još ni do Shadowa došo.
john385 Šteta što se poklapa s Witcherom....ah, vi day one ljudi.dok moj dodje iz UK-a ja se ohoho naigram Destinya.
Tzereen Kako se lagano hajpam na Destiny ponovo. :)Sad sam vidio i one fotke od Vipera, uff. Mljac! :)
fatamorgana Kako se lagano hajpam na Destiny ponovo. :)Sad sam vidio i one fotke od Vipera, uff. Mljac! :)Evo upravo pero i ja rijesili dva nightfalla :-P
Tzereen Neka, neka, morate vježbati da mi više ne umirete Uff, samo da svršim sa Bloodborneom, pa dolazim!! :)
Valsimot Jel ima još netko na PS3 da igra ovo?Ja i još dvoje frendova ćemo uzeti DLC pa ako je netko zainteresiran ima još jedno mjesto slobodno u grupi.