zontra Nisam dobio dojam da je drugi perk toliko dobar u Crucibleu, ali dobro. Ionako sumnjam da cu ga koristiti vise od sat vremena u Crucibleu. U PVE-u jos manje.
barlek1991 ekipa ako igrate private bacite koji invite pa da malo napikavamo, gust mi je sa domacom ekipom spanati , eto maxi me zna pa me mozda i preporuci evo psn
ludi_milesio21 Steta sto nisi kupio prosli tjedan kad je imao vrhunske perkove, ovaj sad je poprilicno los zbog srednjeg perka, gubis jako puno stability na oba.A oba ta perka sto si naveo su vrhunska za pistolj, pa si ti sad misli... prezelen si jos da znas sta je posebno a sta ne ja sam kupio onaj prosli sto si mi rekao, otkida zesce pistolj
Soul Gledam i komentiram pomalo... jbga ekipa mu nije na razini. Zajebano je kad jedan nije ni 390, te ekipa nema ni maceve da se lakse cisti... a nazalost ni warlocka sa strujom koji je vrh za tu fazu.
barlek1991 evo ja sam online pa ako ima tko za private ili opcenito neki crucible da bacimo samo javite
zontra Dogadja se https://youtu.be/58cIDjj70yQInace ipak sam se prevario i zadovoljan sam Palindromom, ceka me vjezbanje s njim, ali ima potencijala. Mozda stavim koji video kasnije pa da me jos uputite gdje grijesim.
Soul O pa ti vec spreman za trialse, rijetki su takvi killovi :E jos da imas dobar srednji perk, bio bi ti daleko bolji pistolj. Baci pogled kod vendora svaki tjedan nakon reseta...