Kad smo vec kod Cruciblea i kad vec imam nesto vise sati u tome, htio bih nesto vise reci o njemu. Za PVE stvarno nemam skoro nikakvih zamjerki, ali u Crucibleu sam nasao neke (koje me nekad gotovo dovode do rage quita). Sto se tice oruzja, super su rasporedjena, primarye koristimo 75% vremena, Speciale ostatak, a za Heavye dobijes priliku jednom u mecu i to onda treba iskoristiti. To mi se svidja. Ali mi onda nikako nije jasno kako Super mozes 2 puta iskoristiti koji je uvjerljivo najbolja stvar. I jos kad me u 30 sekundi ube 4 razlicita Supera dobijem zelju za izbrisat igru zauvijek. Ista stvar i s nasim timom, kad vidim da nam 10 killova za redom dodje od Supera, proljev dobijem. Nekako ih smatram cheesy killom. Napravio bih da Super mozes samo jednom u mecu iskoristiti pa da onda treba biti oprezan s njim. A onda u Iron Banneru koristi koliko god hoces (tj. koliko si ulagao u Intellect toliko ces cesto i koristiti oruzja). Druga stvar - mini mapa. Prevelika je pomoc taj radar i cesto znam uhvatit ljude kak se sakre u kut i samo cekaju da dodjes jer znaju da si par metara od njih i onda ti bace granatu pod noge. Najradije bih da radara nema, nego se moras oslanjat na instinkte, ali ako ga vec mora biti onda radije nek bude kao onaj u TLOU. Znaci kad pucas pojavis se na mini mapi. A ne ovako kad stalno znas kad je netko blizu tebe.
Sto se tice balansa oruzja, Scoutice su super balansirane, Pulsice mozda treba mrvicu buffat, AR-ovima se osjeca manjak damagea i to treba buffat, a Cannonima malo ipak nerfat damage da ne bude bas 3shot kill nego 4 (ili 3, ali 2 moraju biti headshoti). Mislim da bi svima bilo drago da su oruzja stvarno podjednaka.
Imam jos neke manje zamjerke, ali mislim da je to do subclassa i to moram nesto vise istrazit.
Kazem, Crucible je zabavan, ali stvarno mislim da bi mogao biti jos bolji da se poprave neke stvari.