Posto me ludi_milesio21 zamolio da mu napisem neka "top" oruzija, odlucio sam tu postat jer ima dosta novih igraca, pa da nebi slucajno dobili i ostavili u vaultu ili jos gore u smecu
Primary:
Lord High Fixer (Hand Cannon) - Odlican za PvE i PvP
The Palindrome (Hand Cannon) - Odlican za PvE i PvP
MIDA Multi-Tool (Exotic Scout Rifle) - Odlican za PvE i PvP
Hung Jury SR4 (Scout Rifle) - Odlican za PvE
Pulse i Assault Rifle nevolim koristit vise jer su poprilicno nerfani.
Special:
LDR 5001 (Sniper Rifle) - Odlican za PvE i PvP
Y-09 Longbow Synthesis (Sniper Rifle) - Odlican za PvE i PvP
Event Horizon (Sniper Rifle) - Odlican za PvE i PvP
1000-Yard Stare (Sniper Rifle) - Odlican za PvE i PvP
Ironwreath-D (Sidearm) - Trenutno najbolji special weapon za PvP
Icebreaker (Exotic Sniper Rifle) - Nekada u TOP 3 oruzija, sad je toliko rijetko za dobit da neznam sta rec... jer ju nemam.
Shotguni su nerfani do neigrivosti, a Fuzije nisam nikad volio.
Heavy:
The Ash Factory (Rocket Launcher) - Odlican za PvE i PvP
Gjallarhorn (Exotic Rocket Launcher) - Bog i batina svakog PvE igraca. Tko to ne pokupi kroz quest se ostavi igre.
Dark-Drinker (Exotic Sword) - Obavezno biti pri ruci svakom Raideru. Prioritet za odabrat pored ostala 2 exotic brata.
Vecina strojnica moze proc no prednost dajte onoj sa boljim stability.
Nisam naveo nijedno raid oruzije jer ona su uglavnom dobra za taj raid u kojem se dobiju, tako da nisu losi ali nisu ni top po meni. Također nisam naveo ni trenutna trials niti iron banner oruzija jer iako su svi ok, nisu mi bolji od ovih.
EDIT: Ima jos i ovo cudo, No Land Beyond, jedini Exotic Sniper koji ide u primary slot. Za PvP trenutno jedan od najboljih, no nije za svakoga... Evo jedan moj brzi clip od vecerasnjih trialsa, da Miro vidi kako se igra njegova pozicija
https://www.youtube.com/watch?v=UORlj_zcShI