• Gaming Vijesti
  • Assassin’s Creed Shadows dobit će nešto što ste jako tražili

Pročitaj na portalu
Članak

Assassin’s Creed Shadows dobit će nešto što ste jako tražili

Odluka Ubisofta da u Assassin’s Creed Shadows kao jednog od glavnih likova postavi crnog Masukea pokazala se prilično kontroverznom. Malo tko uopće priča o tome kakav bi Shadows trebao biti kao igra i što nas zapravo sve čeka, ali suprotnom onom što biste možda pomislili, imamo i takvih informacija.

samo da naprave da nemoram grindat 50h da bi vidio sljedeću misiju

Fico Je u Originsu ako se nevaram, ako si isa samo mainquest rjesavat bio bi preslab za sljedece misije.

escoban To se zove RPG i vrijedi za apsolutno svaki da moras odigrati jedan ili eventualno dva sidequesta. Nikada nije bio slucaj grindanja. Internet, kao i inace, preuvelicava.

escoban

Bilo je i u Odyssey gdje si doslovno mogao platiti da ne moraš grindati da bi igrao glavne misije. Doduše toliko toga ima za raditi da se meni nikad nije desilo da sam mali level, na drugu ruku vrlo brzo sam izgorio od igre i jedno te iste stvari iako je setting i priča čak i bila OK.

Fico Nikada nije bio slucaj grindanja.

Ovo nije istina. U Valhalli sam nakon 60h odigranih sati bio 150+ level i nemoguće mi je bilo završiti glavnu priču i zadnjih par misija jer je težina bila podešena za 50ak levela više.

Igru sam završio par mjeseci poslije kad su patchirali i dodali skaliranje enemya po tvojem levelu.

Valhalla je bila grindersko smeće iz udžbenika.

Jebeš igru ak nema barem sto sati igranja. U Valhalli imao 151 sat, taman 😃

ThomasAAnderson Nez zašto jednostavno ne koriste sistem kao u Witcher 3, lijepo sam samo odigro story i koji side quest 20-30sati i briši igru, kao i RDR2 , a ne u assasin creedu 10lvl-a ide story i onda 5lvl side quest nidje veze odradti…

Zato da mogu naplatiti game mod kojim leveliraš brže…eto zašto.

Meni je to smiješno kad netko kupuje neš tak jer nu se neda igrati, hebote deinstaliraj igru, pogledaj kraj na jubito i igraj neš drugi 😃

kone Zato jer je lakše ubaciti brdo generičnih, repetativnih side/fetch questova nego napisati i osmisliti kvalitetan dodatni sadržaj kakav imaju W3 i RDR.