chono7 Nakon što smo saznali potrebne konfiguracije, vrijeme je da vidimo kako opteretiti svoju mašinu. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Zero AA, shadow resolution i SSAO. Brijem da će to biti najzahtjevnije. Vjerojatno neće biti najbolji primjer optimizacije, slažem se s tim. Svejedno, u Remedyu znaju svoje igre napraviti jako lijepima.
Solid_Snake Pa mislim, de navedite koje je prvo, FXAA, MSAA, TXAA... Pa onda 2X,4X,8X... Jebte u Cro Engineu koji je jedan od najpodcjenjenijih enginea današnjice, si mogao čak staviti i 32X ako se ne varam Ovo mi je tačno smješno. I gdje je AF?
viper89 Vec vidim trainwreck i kukanje PC igraca kad kupe igru i skuze da je pure console port (s obzirom na zahtjeve koliko trazi) i ogorcenost na win 10 i konzolaska zatvorenost platforme.Sto marks kaze, mirise na neoptimizaciju
Solid_Snake Jebg. kad platiš 1000 eura za mašineriju očekuješ neku vrstu standarda što se tiče grafičkih opcija. Kako je kod konzola uvijek bila privlačna ta zatvorenost i get-what you get- pristup, PC je uvijek karakterizirala otvorenost u pogledu opcija makar.Svaka platforma ima nešto svoje. Ja kad igram na konzoli u opcijama prvi put ću se zadržati možda 30 sekundi da namjestim subtitles i ćao.Kad igram na PC-u ipak je mali doživljaj kad testiraš sve opcije i vidiš kako ti se sve to pokreće. Ima nešto u tome, gušt je i to jebg.Pogledajte samo debakl optimizacije GeoW-a što je nedavno izišao, pa igru staru koliko već, 10 godina, ne može stabilno GTX 980 pokretati. LOL.
chono7 AF i AA mozes forsat kroz nvidia/crimson CP. Ostalo ce vjerojatno biti rijeseno kroz ini file.
Solid_Snake Molim vas, samo pogledajte opcije za Talos Principle (Serious Engine)To je takva rijetkost danas vidjeti, ali i saznanje kad shvatiš da se igra može prilagoditi od najskuplje grafulje do laptopa sa jednom jezgrom procesora i da ide ok-ish.I zato neka mi nitko ne priča da se ne može proraditi na optimizaciji. GTFO.
Fico AF i AA mozes forsat kroz nvidia/crimson CP. Ostalo ce vjerojatno biti rijeseno kroz ini file. Nvidia CP je fenomenalna stvar... Koliko se performanse mogu poboljšati običnim prčkanjem po opcijama.