Nakon što smo saznali potrebne konfiguracije, vrijeme je da vidimo kako opteretiti svoju mašinu.
Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Presmijesni zahtijevi za izgled igre..izgleda kao neoptimizirano smece
AA, shadow resolution i SSAO. Brijem da će to biti najzahtjevnije. Vjerojatno neće biti najbolji primjer optimizacije, slažem se s tim. Svejedno, u Remedyu znaju svoje igre napraviti jako lijepima.
Najjače mi kad stave opciju: AA ON/OFF
From software called, its for you. XD
Solid Snake - sve više od 2X je ionako show off.
Pa mislim, de navedite koje je prvo, FXAA, MSAA, TXAA... Pa onda 2X,4X,8X... Jebte u Cro Engineu koji je jedan od najpodcjenjenijih enginea današnjice, si mogao čak staviti i 32X ako se ne varam Ovo mi je tačno smješno. I gdje je AF?
Vec vidim trainwreck i kukanje PC igraca kad kupe igru i skuze da je pure console port (s obzirom na zahtjeve koliko trazi) i ogorcenost na win 10 i konzolaska zatvorenost platforme.Sto marks kaze, mirise na neoptimizaciju
Jebg. kad platiš 1000 eura za mašineriju očekuješ neku vrstu standarda što se tiče grafičkih opcija. Kako je kod konzola uvijek bila privlačna ta zatvorenost i get-what you get- pristup, PC je uvijek karakterizirala otvorenost u pogledu opcija makar.Svaka platforma ima nešto svoje. Ja kad igram na konzoli u opcijama prvi put ću se zadržati možda 30 sekundi da namjestim subtitles i ćao.Kad igram na PC-u ipak je mali doživljaj kad testiraš sve opcije i vidiš kako ti se sve to pokreće. Ima nešto u tome, gušt je i to jebg.Pogledajte samo debakl optimizacije GeoW-a što je nedavno izišao, pa igru staru koliko već, 10 godina, ne može stabilno GTX 980 pokretati. LOL.
AF i AA mozes forsat kroz nvidia/crimson CP. Ostalo ce vjerojatno biti rijeseno kroz ini file.
Molim vas, samo pogledajte opcije za Talos Principle (Serious Engine)To je takva rijetkost danas vidjeti, ali i saznanje kad shvatiš da se igra može prilagoditi od najskuplje grafulje do laptopa sa jednom jezgrom procesora i da ide ok-ish.I zato neka mi nitko ne priča da se ne može proraditi na optimizaciji. GTFO.
Jos su dali engine za free ako se ne varam. :
Bravo Croteam!