Pročitaj na portalu
Članak

Ako je još ikoga briga, ovako izgleda novi The Witcher

Prva sezona Netflixove serije bila nam je OK. Na momente i vrlo dobra, ali stvari su vrlo brzo krenule nizbrdo kada su producenti odlučili ignorirati knjige i još više igre. Nije problem da ne smiju imati svoju viziju i prenijeti je na male ekrane, ali to nije Witcher. Shvatio je to i Henry Cavill koji se nakon treće sezone odlučio zahvaliti producentima i napustiti show.

Nikakve nade ne polažem.

Knjige nisam čitao pa ne znam koliko su dobre ali odigrao sam Assassins of Kings i Wild Hunt.

Obje vrhunske priče prepune zanimljivim, karizmatičnim i upečatljivim likovima.

I onda se nađe netko pametan i napiše onakvo sranje.

Nadam se da će jednom netko s mozgom i znanjem otkupiti prava i da ćemo dobiti dobru Witcher seriju.

Za ovu ćemo se praviti da nikada nije izašla.

Ima li su priliku napraviti novi Game of Thrones, a na kraju smo dobili ovu kenju.

Brijac Baš. Šteta jer je univerzum top.

Radovid mi je u igri bio jedan od najbrutalnijih likova. Scena u krčmi kada ga prvi put sretneš vidiš koliko je zajeb** lik.

U seriji ga naprave kao nekog emotivnog šonju koji se karindža s Dandelionom.

Znači cijeli studio gdje su snimali bi im dignuo u zrak.

Meni koji nisam nit jednog vičera odigral nit odgledal nit jednu epizodu možda bi zasmetala promjena.

Ovak gledajući taj novi mi je ajd ok, lajt verzija i sličan donekle onom iz igre a iako bi mi bolje pasal Colin Farrell jer mi izgleda ozbiljnije i spremnije za lik vičera.

EDIT: Kako bi izgledal hrvatski Geralt, možda ovak nekak.

Amateri odgovorni za ovo su plaćeni isto pa orilo-gorilo. Netflix je mrtvačnica tv umjetnosti.

StarFox_N Jel se isplati sad odigrat dvojku? Nikad nisam, a mislim da je na xboxu na snizenju za 3 eur ili tako nesto. Jebe me samo ako je jako outdated.

biver Odigrao sam je prije 6-7 godina i bila mi je jako dobra igra.

Ne znam šta više da ti kažem.

S obzirom da je samo 3 eura mislim da se isplati probati.

StarFox_N a da, sad sam popio rum colu za 5, ne znam zasto uopce razmisljam