maverick Sry neslazem se… Nisam ja tu da ispravljam lose i nelogicne odluke multibilion kompanije, i da ja njih spasavam. I PhilSpencera koji ocito nebi moga radit kao teta na kasi sa svojim poslovnim sposobnostima… Da ja kupim konzolu koja nema skoro pa nista sta mi treba? Prije par godina sam pisa sta ce se desit sa Xboxom i bio sam u pravu, zelite sve dayone na Gamepass pa onda releasajte sve te igre na druge platforme koje ce vam pokrit troskove. Zelite veci broj korisnika Xbox konzole? Onda lockajte igre iza exkluzivnosti i pushajte kvalitetne stistemsellere (ne starfield kvaliteta, ne redfall kvaliteta) nego TLOU/GOW/Witcher/RDR kvaliteta.
Oni zele veci broj gamepass korisnika, a nemaju kako jer niko nezeli onu stvar koja pokrece gamepass a to je Xbox, a Xcloud i igranje na (tv/ipdu/frizderu) im je miljama udaljeno od onoga kakvo bi trebalo biti da bude opcija.
@StarFox_N Slazem se, moj prvi post u ovoj temi je i bio da je to dobra ocijena za Xbox studio, da igra izgleda zanimljivo i da cekam PS5 verziju.To sta je neko protencira console war nisam kriv