Kako izgleda na pro konzoli?

Meni je Black Flag bio top onda sve nekako korak unazad mislin da nisan nista zavrsio onda Origins opet malo promjene i topčina od igre pa Odiseja i Valhala napor koji nisan završio

Miro

Svi se rado sjecaju tog Black Flaga a meni nista naročito. Ja bi prije napomenuo Sindikat kao top AC.

U vezi Pro verzije gledao sam DF i nema neke razlike osim u osvjetljenu i trejsinzima. Isti kvalitet slike i objekata, skoro ista rezolucija.

solidmerlin

Pa zato i je razlika; RT global illumination i radi razliku u osvjetljenju.

Šta bi trebala biti razlika? U čemu?

I draw distance je u razini ultra na PCu

doktor1 Pa zato i je razlika; RT global illumination i radi razliku u osvjetljenju. Šta bi trebala biti razlika? U čemu?

Pa to sam i napisao, razlika je u osvjetljenju.

A mogla je biti jos u rezoluciji, vegetaciji, novi mod itd. Sta ti nije jasno?

Ne ne nisam mislio PS5 vs Pro. Nego obična plejka 5 i onda Ghost ali Ps5 verzija ne free update ili PS5 novi AC Shadows.

Jer na videima mi se Ghost bez problema može boriti sa Shadows.

fensisuperstar Ali moram srat po igri jer je jednostavno retardirano da imaš nekoliko dobrih, ili donekle dobrih assassins creedova i onda malo zasereš motku i ljudi seru ej ne sviđa nam se ovo i ti umjesto da razmisliš hey onako umm možda bismo se trebali vratit nazad na formulu koja je zanimljiva… ti odeš all in na bullshit.

Koja formula točno?
        Ako misliš na pre-origins eru, lol ne.

fensisuperstar ili sestru od Nobunage. Ovo zadnje je zapravo gigadisrespekt.

Da, ovo je klasicni prikaz zapadnjackog mediokriteta kod nekih igara, mogli su i bez tih zavrzlama jer je blesavo i suvišno, ali to je komercijalni Ubisoft sa new-age piscima i forsiranom inkluzivnoscu (vazi i za novi Dragon Age)…

Igra sa ostalim elementima je dobar AC naslov, još bolji kada cijena bude na 50%, tko voli neka igra, barem danas postoji ogroman izbor igara.

Impresivno! Još to sve i na PRO konzoli… Odličan posao.

solidmerlin nema neke razlike

solidmerlin osim u osvjetljenu i trejsinzima

Koje onda neke razlike nema ako ima najdrastičnije moguće razlike?

Osvjetljenje je JEDINO što čini igre lijepima ili realističnima.

Rezolucija izvođenja je postao tolko redundantan podatak da ga nema smisla ni spominjati.

Shadows izgleda odlično, a ova razlika PS5 i PS5 Pro je najveća koju sam vidio. Kad gledamo Performance mode, PS5 verzija izgkeda kao PS4 igra.

wooddiebone

Ovaj gore video pokazuje doslovno generacijsku razliku u osvjetljenju, pogotvo interijeri!

Iako, quality i na običnom PSu ima RTGI te tada izgledaju vrlo slično, te PRO ima samo još dodatne efekte koji se nekada vide, nekada i ne toliko.

Deadwalker Ako misliš na pre-origins eru, lol ne.

mislim na origins. Doslovno origins. Origins je bio fantastičan, Odyseja je bila fantastična. Nešto novo i rizično ali jebeni pogodak. I onda dodje valhalla i tu je počeo kurac u guzicu, dio igre je odličan dio naporan priča je potencijalno dobra ali završava očajno. Ubisoft je uspio sjebati sve kul u globalnoj priči assasins creeda. Ne da su sjebali, nego su omašili cijeli stadion, odabrali potpuno krivi sport. Desmond umro bezveze, Juno offscreenana u stripu, Laylu tehnički sjebo Loki, da na kraju nema ništa od toga. Sve je moglo biti jebeno potencijalno preodlično da su imali nekoga tko ima MALO ALI MALO MOZGA.

Oh da zaboravio sam. Najveći bullshit je da je Kassandra bila živa u 21. stoljeću i umjesto da su prošili priču nekako, došla kao baja u sjutu i umre unutar 5 minuta zato što eto "drži štap odo ja!"

Da sam kurcem udarao po tipkovnici imalo bi više smisla.

fensisuperstar realno, ako tražiš dobar story i smislene likove, Ubisoftove igre su dobar izbor koliko i prosječna turska sapunica na Novoj TV. Igraj doslovno bilo što drugo. Ajde, Syndicate je imao relativno ok napisane protagoniste, no koliko se sjećam, taj dio isto ode u onu stvar u drugoj polovici igre. U Valhalli sam jednostavno prestao uopće obazirati pažnju na story u jednom trenutku, više manje sam čistio samo mapu, tražio dobru opremu i divio se krajolicima. Tako ću nekako i u Shadowsu.

Dobro kaže weky, jebeš te pričice, ako ti gameplay paše, igraš. Ako ne, preskočiš i kraj priče.

wooddiebone Koje onda neke razlike nema ako ima najdrastičnije moguće razlike?

Osvjetljenje je JEDINO što čini igre lijepima ili realističnima.

Rezolucija izvođenja je postao tolko redundantan podatak da ga nema smisla ni spominjati.

Mea culpa, trebalo je pisati nema druge a ne neke, razlike osim osvjetljenja. A ta 1 razlika nije mala. Izgleda kao da je neko iskljucio sepiu/štit za ugobnost ociju na Pro.

A ti pojacaj brightness na max kad volis JEDINO to. 😜 Meni je 60fps najvazniji.

Rezolucija ne moze biti TOLIKO nevazna u doba dzinovskih ekrana.

doktor1

Sav CGI koji je ikad izgledao dobro, izgledao je dobro zbog osvjetljenja.

Ista stvar je sa real-time grafikom.

solidmerlin Rezolucija ne moze biti TOLIKO nevazna u doba dzinovskih ekrana.

Ja se ne sjećam da sam jednom u životu primjetio na konzoli razliku u rezoluciji od kad je PS4 standardizirao 1080p.

Dodaj upscale tehnologije i možeš zaboravit na rezoluciju.

wooddiebone Ja se ne sjećam da sam jednom u životu primjetio na konzoli razliku u rezoluciji od kad je PS4 standardizirao 1080p.

Mozda imas malo dioptrije (cak i 0.5) a ne nosis naocale? Istina kad se zaigras nema razlike ali ako se divis igri pa malo zastanes cesto mozes reci jel nesto sub-full HD ili 2-3K. Posebno na objektima u daljini, krošnje, zice dalekovoda, vodene povrsine, render likova u daljini itd zavisno od igre.

Ugl. Shadows na PS5 izgleda kao da se neko posrao na svjetlinu slike kad uporedis sa Pro.