U pravu su i Blitz i Flipper.
Ona praksa izrezivanja contenta i prodavanja istog pod dlc je ogavna, šugava i crkli dabogda s takvim stvarima. Pljujem po svakom novom nastavku zbog toga, sjećam se da sam im za Valhallu jebo mater kad su ponosno najavili Gold verziju igru sa već spremnim nazivima dlc-a.
Oko woke gluposti sam napisal mišljenje nekih 30-ak postova iznad, al daleko veći problem sa igrom mi je ono što je Flipper i spomenuo u recenziji, a to su fetch questovi, slab sidecontent i slabo pisanje. Odnosno, tipična AC šablon formula zbog koje mi je serijal i dopizdio već sa Relevationom i zbog koje sam nakon njega odigrao samo još (jako dobri) Oringins. 2 i pol nastavka kasnije sam spreman opet pružit priliku serijalu.
Po videima i recenzijama, fight i taj svijet djeluju jako dobri i kak sam isto napisal u moru ovih postova, drago mi je da je igra ipak ispala sasvim oke jer ju jednom definitivno namjeravam odigrat, nevezano što bilo tko reko, pogotovo jebeni content kreatori od kojih me ne zanima apsolutno nijedan nit ikog od njih pratim. Ali, zbog onog gore nabrojanog, počekat će na svoj red jer mi ima daleko zanimljivijih igara koje izlaze u narednim danima / mjesecima.
20-30€ za rabljenu igru ili iskorištavanje kad dođe na Plus i ne vidim nikakav problem da odigram ako me zanima.