Peak je bio 41000 igraca

😎

Volio bih da uspiju samo zbog vas koji niste, nećete, a ni ne mislite igrati igru, ali dolazite pljuvati i trovati. Pustite nas debile, LGBT+ supportere, wokere da podržimo ovu igru i Ubisoft. 😁

Flipper reci Asmone samo reci letit ćemo kao meci

Stalker 2

120000 peak

82% steam rating

6 milijuna primjeraka

Statistika je kurva

Flipper Samo se ti tješi, što se prodalo - prodalo se. Gotovo je za Ubisoft. RIP. 🤣

chono je, ali Stalker 2 nije čekalo ovakvo toksično okruženje kao sto čeka AC ili svaki Ubi naslov. Jesu, sami su dosta krivi za puno toga, ali ovo je sve pretjerivanje.

Inače, jesam ja trebao na svaki pozitivan post o Stalkeru 2 pisati kakvo je neigrivo, ružno, orunulo iskustvo na XSX? Mislim, bezveze.

Flipper istina, Ubi je imao losu reputaciju do sada. Moja poanta je da Stalker 2 kao meni osobno 4/10 igra ima takve brojke. Ovaj AC generalno djeluje kao nekoliko stepenica bolja igra i ima iste ocjene, zato pisem statistika je kurva

escoban

Jebiga

Prije cu je jeftinije kupiti i probati.

Ako nije dosadna ko Valhala odigrati ce se

Ubi vec sprema DLC. Fabula:

japanski mulatski miđet Narakava u podnozju Mount Fuji pronalazi prolaz u podzemni svijet gdje nalazi 6 kligonaca u hibernaciji i sve ih analno oplodi.

escoban ok, onda mi objasni jer ako igru moras kupit da bi ju igral, a igra ju milijun igraca, onda ja ne znam.

renda nemoras je kupit ako imas ubi+, a i gameshare postoji na PSu i ako se nevaram na steamu. Ja kupim igru a kolega preko share-a igra istovremeno 1 igra prodana 2 igraca igraju.

Na Xu vidim da se dosta code-ova dijeli i to nije bas dobar znak.

Sta nemislis da bi stavili 1mil units sold da su stvarno prodali toliko

escoban sumnjam da su u jedan dan svi shareali preko svega toga, a i da je Ubisoft podjelil nekakve kodove, doslovno zelite da igra propadne, pa izvlacite iz guzice raznorazne teorije i pretpostavke, presmijesno.

renda Neizvlaci niko nista realnost je kad nemas dobre najbitnije brojke(sales) onda vadis iz guzice druge brojke kako bi maskirao neuspjeh tj. sugerirao da je igra uspjeh. Cak i da su prodali 1mil opet nisu dobre brojke za ovoliki IP i igru koja je sigurno kostala preko 200milj.

Splitfiction u tjedan dana 2 milj prodanih igri, dajem ruku u vatru da je bilo bar 4milj playera koji su igrali igru i mogli su komodno to objavit ali nisu jer saleovi su sve.

Mene osobno bas briga oce failat ili ne, Ubisoft igre igram samo kad dodu na PS+ jer smatram da nevride vise

Igru je ubio Ubisoft sa lošim PRom. Nažalost shadows je žrtva u svemu ovome. Solidna igra s leadershipom koji je apsolutno i dominantno uspio većinu interneta okrenuti protiv sebe sa svojim megaretardacijama i abnormalnim disprespektom prema japanu i japanskoj kulturi. Ja ne razumijem zašto se nisu mogli držati formule iz originsa i odiseje. Zašto nisu mogli unajmit pravog povjesničara i eksperta japanske kulture. Shadows je doslovno fanfic btj.

Deadwalker Split Fiction

iza split fictiona ima a way out i it takes two i brothers. Kajgod ovaj izbaci bit će fantastično.

Čini mi se dobra igra.

Možda danas odem po nju.

Ovo woke sranje se niti ne mora pojaviti u igri i to je opcionalno koliko vidim. Ali internet krene za time i onda svi gledaju samo to!

Baldurs Gate 3 je 99.99% ljudi oduševio! Koiko tamo ima sranja? Ima!

Spavanje sa jebenim medvjedom