Zero FromSoftwareov Dark Souls III je upravo izašao u Japanu, pa je shodno tome izašao i prateći video koji još jednom otkriva dio onoga što možemo očekivati u igri. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Zero Nema ni jednog. Ja (i internet) pod spoilere smatram(o) isključivo prekretnice i značajne dijelove u radnji, tak da...
Zero To su zaključili na osnovu trofeja? Svejedno, meni nije krivo što sam pogledao trailer a upamtio sam najviše dva malo posebnija bossa/neprijatelja.
viper89 Ne citam jer necu spojlat, al svasta vec je procurilo. Plus import iz japana/jp store kupovina, xbox uspjeli presaltat jp na eu verzije i igraju sad vec. Kaos.Ako neka igra treba worldwide release, onda su to soulsi. 3 tjedna je previse vremena za spojlere.
viper89 Majko isusova šta je ovo!? Hype train motherfucker!! Chooo chooo!!!Moze se iskoristit. xD vanguard train xD
Blitz Sta se bojite pogledajte trailer haha, odlican je, napokon normalna muzika a ne oni pop šit.Pogleda sam te ikone od trofuja, odlicno bossovi izgledaju, ima ih ko pizdica u moru
Solid_Snake Sta se bojite pogledajte trailer haha, odlican je, napokon normalna muzika a ne oni pop šit.
Flipper Imate već hrpu streamova tako da si možete spojlat sve. Evo recimo ja sam jučer prešao igru. Gledao sam lika kako je završava i to je to. Poslano s mobilnog telefona S7