weky Fenix Btw fejk je ovo koliko sam vidio po internetu. Naravno da je fejk kad Sony nije podijelio devkitove u jebenom Hobbitonu.
KruxZhlajfa Fenix Jebo sve pokažite tu drugu stranu više Zašto? Misliš da će imat back buttons? Dajem ruku u vatru da neće 😃
Fenix KruxZhlajfa a i ja mislim da neće, ali baš rajcaju. Vjerojatno je marketing samo da se ima o čemu pričati. Općenito su mi te pozadinske tipke baš previše i samo kompliciranje. Prosječni kupci bi sigurno bili zbunjeni, a ovo s dodatko za kontroler vjerujem da baš dobro funkcionira za one koji to žele.
KruxZhlajfa Fenix jup slažem se. Iako sumnjam da ćemo vidit nešto slično za PS5 kontroler tako brzo. Jedna stvar koju se nadam da će napravit za kontroler je ona spika da si sam customiziraš kontroler sa bojama i to ko Xboxov Design Lab! To bi bilo jako cool. Najčešće mi se sviđaju originalni kontroleri i designovi, ali ako ga mogu sam customizirati I'm all for that 😃
PS2MASTER I ja mislim da će ubrzo krenut preorderi. RERA link https://www.resetera.com/threads/direct-playstation-shop-updated-with-references-to-ps5-pre-orders-and-compatibility-badges.251121/
escoban Ps5 ce opet pomest XB to je kao Fifa protiv Pes-a ,samo sta je u ovom slucaju onaj proizvod koji se vise prodaje stvarno bolji proizvod 😃
fensisuperstar gusterko Playgame.si maloprije objavio launch date za PS5 20.11.2020 a cijena 499 eura za bluray konzolu i 399 eura za all digital ne znam jel to samo predviđanje ili imaju nekakav službeni info hmmm? HTIO poslao upit ^^ edit: taman sam pisao ali nisam poslao jer sam naisao na ovaj link) https://playgame.si/Playstation-4-konzole/playstation-5-ps5-playstation5/playstation-5-novo-prednarocila/PLAYSTATION-5-PS5-prednarocilo-ps5-prednarocilo-playstation-5 daj mi link gdje si to vidio ovdje piše za digital prednaruđba 589 eura?
gusterko fensisuperstar Jebat ga druže taj dan kad sam postao objavili su info na njihovoj službenoj FB stranici e sad da li su se zaletili pa objavili nešto što nisu smjeli ili su to bile samo njihove puste želje to ne bi znao. Uglavnom toga više nema a ova cifra koju si stavio mi je puno previše da bi bila realna cijena možda samo svojevrsni placeholder.
weky fensisuperstar daj mi link gdje si to vidio ovdje piše za digital prednaruđba 589 eura? A i ti ga fensi zabriješ. Ekipa još uvijek ima fake render u galeriji. Nije baš mjerodavan podatak.
Zero https://wccftech.com/ps5-to-cost-more-than-xsx-while-struggling-more-with-multiplatform-games-in-performance-says-insider/ Je li vrijeme za zatomljavanje entuzijazma glede PS5?
weky Ok, zafrkanciju na stranu, takve stvari su baš komedija. Neimenovani random insideri i njihovo beljezganje. Ono, ispadne da je random indie dev.
Nexus Ako se iti jedan dev muči vrtiti igru na 1080@60fps na PS5 i to koja izgleda kao RE8...sorry, ali problem je u devu, a ne hardveru.
PS2MASTER Nexus Ako se iti jedan dev muči vrtiti igru na 1080@60fps na PS5 i to koja izgleda kao RE8...sorry, ali problem je u devu, a ne hardveru. Vjerovo ili ne, RE8 je bio u 4k/30 na PS5 prezentaciji.
DarkPunisher I dok je vrlo vjerojatno da ce multiplatform biti gladi na boxu, ne vjerujem da ce to bit drasticna razlika kak se tu navodi.
PS2MASTER DarkPunisher I dok je vrlo vjerojatno da ce multiplatform biti gladi na boxu, ne vjerujem da ce to bit drasticna razlika kak se tu navodi. Kasnije je malo "backpedaliro" : Velika je razlika sa 1080p na 4k "upscaleano" kako on veli. 😁