AbelKOsMos ja sam imao slim a trenutno imam pro verziju (zadnje 2 god) Nesecam se da mi se slim nesto pregrejavao (jos uvek radi) a sa pro verzijom stvarno nemam nikakvih problema, mozda samo imam srece.
prayer Nije mi cilj provocirati ili išta ali meni je osobno gadan. https://blog.us.playstation.com/2020/04/07/introducing-dualsense-the-new-wireless-game-controller-for-playstation-5/
AbelKOsMos meni izgleda fino. Nego posto bela boja preovladava, dali je to mozda znak da ce ps5 po defaultu biti beo ?
maverick Kako ti moze izgledati/ciniti neudobno kad ga nisi ni drzao lol. Ja isto ne zelim provocirati, ali nemate pojma i izgleda ljepse nego ijedan kontroler ikada i to ubjedljivo najljepse. Bravo Sony!
Fico Isto kao što tebi može izgledati kao najljepši kontroler svih vremena, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti... Ja isto ne želim provocirati ali nemate pojma
weky Pazite šta vam kažem. -TLOU 2 je odgođen -Sony usmjerava marketing na Tsushimu -preko ljeta se ionako ne izdaju igre -Naughty Dog objavljuje kako testiraju TLOU na novom gamepadu i kako je jebeniji tako -imaju par mjeseci za dodatno poliranje -deveti mjesec je loš za izdavanje jer je preblizu launch PS5 -igra izlazi kao launch naslov za PS5 -ipak je crossplay, ali s boljom grafikom i featurima za PS5 -marketing igre je usmjeren da je na istom disku i ps4 i ps5 verzija igre
Tuhy I reko je Weky prije koji mjesec da je Tlou2 zacementiran za PS5 release, pa je dobio po pički od svih drugih 😃
munja Samo san vidija dizajn, nisan čita. Jel ovo službeni bundle kontroler ili je ovo neka "pro" verzija kontrolera? Inače ne sviđa mi se dizajn al mi se čini veči od prethodnika šta mi je svakako plus
weky Novi kontroler ima USB C. Ne znam možemo li se nadati fast chargingu. Valjda bi spomenuli to. Bilo bi fino imati pun gamepad za pola sata.
weky Ja mislim da će konačan PS5 biti jako sličan viđenim devkitovima. Možda samo malo uglađeniji, dvobojan, nešto ledica i bez glossy plastike ovaj put. Kao nešto ispalo iz glave Davida Cagea.
milicevic87 Jel ovaj novi dualsense na kraju ima one nove R4 i L4 tipke ugrađeno u kučište, kao onaj ds4 back button attachment? Nigdje nisam to vidio 🤔