Mene samo zanima što izlazak poboljšanog PS4 znači za "stari" PS4 koji ja imam. Ako cu ja I dalje dobivati igre koje maksimalno iskoristavaju njegove mogucnosti onda mi izlazak poboljsane konzole ne predstavlja neki problem.
Ekipa sta vi mislite ? Koji bi mogli biti negativni ucinci za nas vlasnike slabijega modela kada noviji izadje ?
Mislim da bi se i dalje devovi fokusirali na većinsko tržište, a to su oni koji su kupili PS4 njih 40 milja ili 50 milja do kraja godine.
Dobili bi sigurno lošije verzije igara i ne mislim da bi ikad dobili igru optimiziranu kako treba da iskoristi max hardver pred kraj gena.
Isto tako ovo bi sigurno dovelo do prednosti ekipe u MP igrama koji bi možda dobili viši frame rate 30 na stari PS4 i 60 primjerice na novom. Ne vidim svrhu igranja takvih igara jer ne znamo tko stoji sa druge strane sa kojim PS4 (PC situacija gdje ekipa koja ima jači hardver ima prednost) te dobije velike prednosti.
Glupost, ali i zanimljiv eksperiment koji bi mogao failat.
Vidiš da po ovom GAF izvoru kaže da su GOW4 i GT Sports igre "rađene za novi PS4". Ko zna...ionako nemamo nikakav pravi info već samo nagađamo.