This is it 

Tema je primarno otvorena zbog rasprava o NX-u od Nintenda. Tu su još i novosti o mogućoj nadogradi PS4 i XONE pa definitivno imamo materijala za raspravu. E3 će svakako biti zanimljiv ove godine.

U ovoj temi mozete slobodno komentirati o svemu u vezi novih konzola.

Evo je 
Još malo mid next gen izlazi.

Neki PR stručnjak se nalio napravio PP prezentaciju glavešinama u MS-u i Sonyu te im rekao: "imat ćete starter gen, mid next gen i final revision pre-next generation gen" i tako ćemo mi prije PS5 i Xbox One Two-a imati PS4, PS4.5 i na kraju PS4.99. I uzet ćemo pare a ljudi će kupovati jer vole igre.

: Ova tema, memories...

Ah, da... Neka druga vremena, neki drugi sajt.

Pljuvanje po Nintendu, ismijavanje Microsofta i Kinecta, dizanje PlayStationa u nebesa, kopiranje gomile (neprevedenog) teksta sa Sonyjevih fanbojevskih stranica kao što je Neogaf, svakodnevni banovi... a danas, u 2016., nemaš 3 poštene ekskluzive po konzoli.

Neznam bih li se smijao ili plakao.

Uvjerljivo najbolja tema na NL-u/RB-u. Nadam se kvalitetnim raspravama ovdje. Ja ću samo pratit temu i upijat znanje.

Bruxelles je ništa naspram sranja koja su bila u ovoj temi.

Treba to ponoviti...

Di je Prophet, ali ozbiljno?
Ima li tko PSN ID ili nešto?

Shockwave fali, on je regan ali ne boli više njega dovoljno ona stvar tj. Chouna

Solid Snake
A opozicija?

Nisam pravio tad, oni su bili... hajmo reći najglasniji kad sam dijelio banove 

U jbt zamisli da je Giga bio admin?  : :

U jbt zamisli da je Giga bio admin?  : :

Nah, onda još nije imao Mirelu; mislim da je tako nazvao svoj PC.

Ah, da... Neka druga vremena, neki drugi sajt.

Pljuvanje po Nintendu, ismijavanje Microsofta i Kinecta, dizanje PlayStationa u nebesa, kopiranje gomile (neprevedenog) teksta sa Sonyjevih fanbojevskih stranica kao što je Neogaf, svakodnevni banovi... a danas, u 2016., nemaš 3 poštene ekskluzive po konzoli.

Neznam bih li se smijao ili plakao.
Čru, ali između svega toga čovjek se mogao i nasmijati. Ili odustati od foruma. Igrom slučaja Prophet je tada najavio i svoju žendibu, pa su se stvari savršeno poklopile za njega.

I takodjer unutar svega spomenutog tko je bio manje u krivu... Je li XBO nemoguce pokrenuti bez kinecta i je li imalo zazivio , a always online? I je li Nintendo ipak prodao iole pristojan broj konzola i onog fantasticnog kontrolera?

Nazalost nista od toga i zato, kako Chono kaze, Sony sere u usta svim kupcima - od 4.5 verzije, do placanja PSN, bijednog PS+ programa i puno manje ekskluziva od ocekivanog.

Ajmo sad zakuhat malo :)