pravednik Phil Spencer je samo voice actor.
:-)
pravednik Phil Spencer je samo voice actor.
:-)
Dobijen proliv svaki put kad procitan za pluseve kako konzola moze pokretati stare igre.
Ja uvik prvo kad uziman novu konzolu mislin se mogu li stare igre igrati na njoj, nove niti ne igran dok ne dode nova konzola onda na njoj igran te nove stare igre.
Osobno preferiram backwards compatibiliy. Imam previše igara za tipa PS4 i Switch da moram tegliti dvije konzole sa sobom. A pošto sam stari nostalgičar često se zaželim starih klasika dok u međuvremenu konzole ili poklonim ili prodam jer nemam ih volje skupljati.
Miro dodao bih kako je mnostvo tih starih igara dns neigrivo lol
prayer često se zaželim starih klasika
koji ako su stvarno dobri su vec dobili 8. port ili remaster / remake
resi 4 je jedna od najboljih igara ikada i i dalje se dobro igra i izgleda za igru iz 2005. godine, ali samim time ju mozes igrati dns i na tosteru. tamo neko sranje iz ps2 ere nikada nije dobilo port jer se nije ni tada dobro prodalo i za danasnje standarde je teski odron.
maverick Remasteri znaju biti dobra stvar, ali višak backwards compatibility-a je pro gamer potez u smislu očuvanja OG igara. Evo, mislim kupiti novi Switch odmah po izlasku, imam jedno 200-300€ kupljenih igara na njemu, zbog čega bih ja točno trebao tegliti OG Switch i novu konzolu sa sobom ako se tipa zaželim BOTW koja je meni osobno fantastična igra ili još vise čekati 5+ godina da se sjete napraviti remaster? PlayStation je to radio sve do PS4 nekim dijelom i sve handheld Nintendo konzole to rade više manje besprijekorno. Nije must, ali je ogroman benefit.