maverick Momci smirite se, nije vrijedno bana. Vi se vjerojatno ne bi ni svadjali da nema glupog nogometa. Isto kmetovski sport, a vi se pobiše oko njega.
maverick Meni je i dalje fascinantno zašto ljudi ne koriste ignore opciju ako im netko smeta umjesto da se žale non stop?!
maverick chono a dobro ti se ni ne žališ. Ja se isto ne žalim pa sam morao tu i tamo neke staviti na ignore da ne uništimo svako raspravu. Učinio sam to više radi foruma, nego sebe.
maverick Mi bijelci i jesmo zaslužili replacement. Nijedna rasa na svijetu osim nase se ne blamira ovako, niti ijedna u povijesti ikada.
Genesis maverick mislim da je u njemackoj bio neki slucaj gdje je alien silovao neku mladu curicu, no ispalo je da ga se ne moze kazniti jer nije dovoljno dugo trajao taj cin i nikom nista…
deathwish Genesis da, takva sranja u švedskoj stalno. U austriji pustili nekog stanca koji je silovao dete jer, imao je potrebu i morao zadovoljiti. ja neznam koliko ti mozak mora biti ispran da opradvas silovanje djece
wooddiebone Ne razumijem razlog zašto se ovakve stvari rade. Sudac da ga osudi, nitko nikad ga ne bi mogao smatrat rasistom. Gdje je ime suca? Zašto ga nitko ne pita ništa? Koji je motiv odluke oslobađanja osobe koja ima međunarodnu tjeralicu osim da se narod ogorči i radikalizira u jednu stranu? Ja ne vidim nijedan.
pravednik maverick Bolesna porota i sudac u službi pedosa. Nema racionalnog objašnjenja za predatorsko ponašanje. Da je svijet imalo normalan taj monstrum gulio bi krumpir do kraja života, kastriran, sudac minimum 20 god. bez mogućnosti pomilovanja.
Genesis pravednik generalni problem na razini EU je da bilo sto oni naprave, njima se oprosti. Likovi u UKsu za postove na fejsu dobili 2 god zatvora, dok je neki alien za silovanje il nesto dobio dobrotvorni rad jer se kao prilagodjava zapadnom drustvu…