TITANXIS

Brutalni korporatizam u službi pojedinaca a tehnološki napredak konstantno forsira imperativ brže, više, jace…jedan od razloga zasto je prosjecnom radniku bilo bolje za vrijeme YU ilk kao radnik u Švabiji…tehnologija a uz to i nezasitnost su dvosjekli mac…

stitrek

Bilo je ovdje dobro gledajući šire društvo do uvođenja eura kao službene valute.

To je instantno pokrenulo val poskupljenja u želji da se izjednače cijene sa ostalim EU zemljama a kod nas je još to podebljano na najjače.

greyback nije to bilo direktno upućeno tebi niti direktan odgovor na tvoj post, nego generalno pitanje koje se uvijek nameće ("e ako se nameće…Ha-Ha-Ha)

Baš sam postao alergičan na ovo šta se dešava u Europi i strah me da će stvarno muslimani kroz 50ak ako ne i prije biti glavni u Europi 🙁

Stvarno nemam protiv nikog ništa. Ali ovi teški hc islamisti koji dođu iz pm i odmah traže da se grade đamije, ulice sve po njihovom. I onda kolju, kradu, silovanja, rade sranja baš bolesno. Frend koji živi u Engleskoj rekao da se baš vidi promjena i da mu uopće nije svejedno.

Indijci i ovaj val koji je sad došao sa njima uopće nemam problema jer mi se baš čine okej i ne traže da im se grade skulpture Bude itd.

Znači muslim ima pravo i zahtjeva đamije. A ja da odem npr. u njihove zemlje i poljubim si ženu mogu završiti u zatvoru. Ma fak of. Poštuj tamo di si došao, a ne kvazi tražiti neka svoja prava.

Nisam ni skužio o čemu je tema. Mislio sam neka serija.

A u Njemačkoj da ne pričam da svako malo neko sranje.

Nek zadrže džihad, ali brade moraju otići. Obriju najbolji dio brade, brkove i to me strašno vrijeđa.

resident_evil strah me da će stvarno muslimani kroz 50ak ako ne i prije biti glavni u Europi

Nista ne brini, sve je to plan. Ukratko: imas 2 vrste muslimana Suni (dobri) i Šiti (loši, njih je 10-15%). Neko ove druge uvozi u Evropu i bilda situaciju do eskalacije koja ce prerasti u rat protiv Islama.

Čisto na temu, amerika je poslala još 40000 vojnika na bliski istok, čisto da ako bude sranje oko tarifa i trumpa da se počne rat amerike i izraela s Iranom.
      Pitanje je samo tko će od ovih papaka iz europe i svijeta opet ići pomagati americi.

"Rat" između Izraela i Irana. Jakog rata u pm, predstava za budale.

prayer krim policija ne izlazi na teren za djela koja rade ovi arapi i ostale prikaze. To su većinom ilegalna imigracija, sitne krađe i pljačke, sitne prevare, uhođenja i slično. On point, zatvori su krcati, doslovno krcati ilegalnin imigrantima, od kad je krenila imigrantska kriza kompletan zatvorski sustav je u kolapsu i sve zatvori u hrvatskoj su skoro duplo od zadanog kapaciteta. Kad već pričate o Zadru, dozvoljeni kapacitet 60 ljudi trenutni stanje 107

od vise frendica iz inozemstva cuo za jako gadna iskustva sa raznim imigrantima, ugl nastavit ce se radit sranja dok nas nebude vise ili popizdimo i pocnemo mi radit sranja.

Isto kak mediji ne spominju da hrpa crkvi se "spontano zapali" u francuskoj a o sexualnom napastovanju bolje ne pricati (i ne nije ok kad nasi to rade, metak za sve ko u yugi kaj se mene tice)

Sad je jugo sistem dobar, a? Jebalo majku kad ćete shvatiti da u biznisu nema mjesta zastavama i da se ne može 4 ipo -6 milijardi ljudi u Kini, Aziji, Africi i Indiji držati u mraku, gladi i neznanju do unedogled.
        Samo da bude čisto jasno: mi smo maleni, kvart u Šangaju, Tokiju i sl. Imamo ogromne sreće da imamo turizam i živimo još uvijek u geopolitčki i klimatski stabilnom području.
        A što se tiče migranata Ili će se uzeti metla, lopata i bušilica i platiti taj rad da metlač, bušač i lopataš ima sve uvjete za normalan život ili će se morati prihvatiti da zasad te poslove obavljaju Indijci, Nepalci ili tko već god. Ne može oboje. Nikako.

somethingwrong živimo još uvijek u geopolitčki i klimatski stabilnom području.

Ne znam od kud ti ideja da je Balkan ikad bio ili je geopolitički stabilno područje.

Jedini razlog zašto smo mi stabilni u ovom momentu su NATO i EU.

Pitanje do kad će to uopće biti bitno jer u susjedstvu stvari samo ključaju.

wooddiebone balkan je jedna velika klaonica osim kad neko veći smiri situaciju, vidiš vučka i ekipu da bi oni najrađe opet gradili svoje carstvo, jer ipak smo svi mi "srbi koji neznaju da su srbi" (u tom slučaju neznam zašto nas ubijaju)

Najveći retardluk kaj smo napravili je makli vojni rok i razoružali se