The Great Replacement Theory
prayer a kad to stranac napravi skupe se degenerici na trgu i prosvjeduju.
Mislis isto kao što se LGBTQ degenerici okupljaju u svojim paradama i za Palestinu gdje bi ostali bez glave nakon pola sata?
prayer Hoću reci da nitko pisne kada to netko od naših napravi
Kako to znaš da nitko ne pisne? Pratis 3 milijuna Hrvata osobno?
Ajde prekinite biti prepametni…
- Uređivano
Prije cca dva tjedna jedan indijac ili od kuda je već izboo je drugoga tu u mom selu.
Pogurali su ih osam u jednosoban stan, smjestili u ksenofobno selo pomoraca gdje te gledaju poprijeko i ne žele komunicirat ako si iz, neznam ,splita, a kamoli ako imaš drugu boju kože i ne pričaš hrvatski ili talijanski, nisu ti objasnili javni prijevoz i išta u vezi ičega tako da si zatočen s tih 8 ljudi 24/7, u selu u kojoj je prosjek starosti 65-70 godina i onda očekuju da se ti ljudi prilagode drugoj civilizaciji.
To pada na poslodavca, pada i na osobu koja mu je iznajmila taj prostor, pada i na te ljude koji su došli u stranu zemlju i koji jedva pričaju jedan strani jezik ako i jedan, pada i na državu jer to sve dopuštaju na taj način gdje ima jako malo regulacije i integracije, i eto dobijemo nažalost takve katastrofe.
- Uređivano
Ja ti govorim ovdje slučaj Zadar, točno to što sam rekao se i dogodilo. Okolni degenerici doslovno njih šestorica silovali curicu od 15 godina na plaži te nakon toga ako se ne varam bila isto jedna curica. Početkom godine onaj tip je isto ubio u Zadru žensku nožem samo da vidi kakav je to osjećaj, doslovno njegove riječi. Bilo dva dana u novinama i nitko riječ nije pisnuo o tome više, a kad se desilo isto to da je stranac silovao neku djevojčicu navodno, lokalni “patrioti” su se na trg skupili i prosvjedovali.
Gdje su ti isti ljudi bili kad su domaći radili veće grozote, a ima ih siguran sam daleko više, samo mi se neda kopat.
- Uređivano
prayer Okolni degenerici doslovno njih šestorica silovali curicu od 15 godina na plaži te nakon toga ako se ne varam bila isto jedna curica.
Pa brate sa njima na omču! Zasto mislite da itko osuđuje takve činove samo kada to ucine "stranci"?! Pravda mora za sve jednaka biti, osim sto strance treba za bilo kakav kriminal deportirati. Jedina razlika.
prayer Gdje su ti isti ljudi bili kad su domaći radili veće grozote
Pa ne znam ja. Sto mene pitaš? Gdje su LGBTQ prosvjedi za ubojstva kršćana u Siriji i Egiptu? Ne vidim ni na vijestima, a o Palestincima slusam non stop i svugdje se usrane zastave viore.
Stvar je da se fokusirate samo na jedan problem, koji valjda vama paše, a ostale ignorirate. Ja vam ukazujem na to da sve treba jednaku pozornost onda dobiti ili pak nikakvu pa ajmo i od Hrvatske napraviti divlji zapad, kao sto su vecina europskih zemalja.
prayer a kad se desilo isto to da je stranac silovao neku djevojčicu navodno
Naravno sve je navodno kad su oni u pitanju
Ako se takne strani radnih nema te televizije ili novina koje to ne pokriju a ti pokusaji silovanja se ne spominju niti ne izađe u novinama ako ne bude velikog pritiska javnosti.
Ovaj što je iša silovati 2 curice na bilon brigu pa su ga uhvatili ubili boga u njemu pobiga je a kasnije je policija tražila ko ga je istuka jer je vjerovatno žrtva jer je kod njega to normalno.
Curu na plovaniji su pratili u autu izletija je lik pokusao je ugurati u auto i uspila je pobici skocila u preko zida i trcala tako od jednog terena u drugi do doma a oni su se vozili auton i nadali se da ce izaci na cestu to naravno nije bilo u novinama.
Dite od 13g je pokusao silovati mala je uspila pobici njen caca i stric su trcali trazili ali naci ces kurac, dosla policija kazu nemozemo napraviti nista jer je opis takav da su svi isti. Naravno nije bilo u novinama
Zadnje sto znam sto je bilo rade vodu u gradu ekipa od Luke Kalmete dolazi lik kaze di je gazada moran pricati sa njim ovi neznaju nista Hr jezika a i Eng nikako pa lik ode i kaze vratiti ce se kasnije. Dolazi kasnije nabavlja br od Kalmete zove ga da dode ili ce prekinuti posao i zvati policiju ovaj kaze boli me kurac. Zove policiju oni dolaza i sto je jedan od tih radnika mu svaki dan ljubi kcer koja tuda prolazi da bi dosla doma, svaki dan je grli i ljubi.
Na policiji je rekao da ga podsjeca na njegovu kcer a Kalmeta kaze ajde sto ima veze nije to nista to je kod njih normalno.
Mene samo cudi kako taj caca nije dosao sa palicom i ubio boga i njemu.
Puno previše ima toga a koliko je toga sto se nezna.
Ti si posa u drugu drzavu pa sad si ti tamo ko sto su oni tu i onda naravno da braniš.
A na kraju krajeva niti cete vi mene uvjeriti u suprotno niti ja vas tako da ova rasprava je zacarani krug i svađanje koje ne vodi nicemu
- Uređivano
Miro Ti si posa u drugu drzavu pa sad si ti tamo ko sto su oni tu i onda naravno da braniš.
To što sam otišao vani ne znači da nisam kritičan prema strancima. Ima i tamo isto Sirijaca, Araba i Židova pa čak i Bosanaca koje ne volim jer rade sranja, ali da li to znači da ću sebi i drugima mazati oči na temelju ksenofobije iako znam da “moji” rade jednake grozote. Mislim da ne. Kretena ima posvuda, ali ako će se raditi prosvjedi na trgu da se “Hrvatska vrati Hrvatima” isto tako se može raditi za svaku grozotu što hrvati rade hrvatima, a vjeruj mi puno ih je više nego što uopće možeš zamislit. A takvih prosvjeda nema, niti ih je bilo niti će ih biti jer je ok da Hrvat ubije Hrvata, da Hrvat siluje Hrvata da Hrvat krade od Hrvata i da Hrvat dila drogu Hrvatima - ali ako stranac to isto napravi vade se baklje. Svi znamo zašto je tako, pogotovo u Zadru pa stoga budimo otvoreni i realni.
- Uređivano
Možete banalizirati koliko hoćete, ali činjenica je da smo odrasli u jednoj od najsigurnijih država na svijetu. Tijekom srednje škole (za vrijeme ogromne ekonomske depresije) sam prošao Hrvatsku uzduž i popreko autostopom i vlakovima, spavao po raznoraznim kolodvorima i kvartovskim klupicama i nikad, ali baš nikad me nitko nije opljačkao ili mi učinio nešto krivo.
Mi smo kao narod skloni izrabljivanju, prevarama i gospodarskom kriminalu, što je dobrim dijelom i dovelo do ove zamjene stanovništva u Hrvatskoj, ali smo (osim u pojedinim mjestima i sredinama koje je rat baš jako zahvatio) poprilično pitomi. Htjeli vi to priznati ili ne, realnost je da će se masovnim dolascima radne snage iz država trećeg svijeta situacija, po pitanju sigurnosti, sve više mijenjati nagore.
greyback masovnim dolascima radne snage iz država trećeg svijeta situacija, po pitanju sigurnosti, sve više mijenjati nagore.
Ovdje se kao i uvijek postavljaju i potpuno izbjegavaju dva pitanja:
1. Tko masovno dovodi i dopušta uvoz radne snage?
2. Zašto?
Uvijek se raspravlja samo o simptomima i o simptomima simptoma. Onda se vuku korelacije tipa : "oni su iz nazadne zemlje, naravno da idu okolo i bodu nožem", selektivno birajući slučajeve i činjenice. I jedan takav slučaj se naglašava 10000 puta jače nego 10000 slučajeva kad "naš, domaći*" napravi još gore sranje.
Ajde da i uzmemo da je tako. Kakvo je onda objašnjenje za te "naše"?
Ovo bi lako mogao AI izlistati
- Uređivano
somethingwrong Ovdje se kao i uvijek postavljaju i potpuno izbjegavaju dva pitanja:
- Tko masovno dovodi i dopušta uvoz radne snage?
- Zašto?
Pa toga sam se i dotaknuo, samo si ti selektivno izvukao jednu rečenicu.
somethingwrong Uvijek se raspravlja samo o simptomima i o simptomima simptoma. Onda se vuku korelacije tipa : "oni su iz nazadne zemlje, naravno da idu okolo i bodu nožem", selektivno birajući slučajeve i činjenice. I jedan takav slučaj se naglašava 10000 puta jače nego 10000 slučajeva kad "naš, domaći*" napravi još gore sranje.
Gdje sam takve stvari pisao?
somethingwrong Ajde da i uzmemo da je tako. Kakvo je onda objašnjenje za te "naše"?
Kakvo ti je točno objašnjenje potrebno? Takvih degenerika ima u svakoj državi i svakom narodu svijeta, samo je pitanje postotka.
A gledajući sve skupa na te strane radnike koji su masovno stigli u HR.
Mislim da se tu ne radi samo o zamjeni stanovništva iako tako izgleda i očekuju vlasti da to možda i pomislimo da se skrene pozornost na nešto drugo.
Već ta radna snaga je jeftinija od naše. Vlasnici firmi će na tome odlično uštedjeti.
Nije stvar u tome da nema naših ljudi koji bi radili malo niže rangirane poslove za koje ti ne treba neka specijalna stručna sprema. Tko je to radio prije dolaska stranih radnika, nego naši ljudi.
Već je stvar u tome da su takvi poslovi počeli biti sve manje plačeni ili im cijena nije porasla sa ostalima.
Ne možeš ti mene toliko malo platiti koliko ja mogu raditi.
Dok ovi u saboru i na pozicijama su sebi podigli plače itekako.
greyback nije to bilo direktno upućeno tebi niti direktan odgovor na tvoj post, nego generalno pitanje koje se uvijek nameće ("e ako se nameće…)