prayer a kad se desilo isto to da je stranac silovao neku djevojčicu navodno
Naravno sve je navodno kad su oni u pitanju
Ako se takne strani radnih nema te televizije ili novina koje to ne pokriju a ti pokusaji silovanja se ne spominju niti ne izađe u novinama ako ne bude velikog pritiska javnosti.
Ovaj što je iša silovati 2 curice na bilon brigu pa su ga uhvatili ubili boga u njemu pobiga je a kasnije je policija tražila ko ga je istuka jer je vjerovatno žrtva jer je kod njega to normalno.
Curu na plovaniji su pratili u autu izletija je lik pokusao je ugurati u auto i uspila je pobici skocila u preko zida i trcala tako od jednog terena u drugi do doma a oni su se vozili auton i nadali se da ce izaci na cestu to naravno nije bilo u novinama.
Dite od 13g je pokusao silovati mala je uspila pobici njen caca i stric su trcali trazili ali naci ces kurac, dosla policija kazu nemozemo napraviti nista jer je opis takav da su svi isti. Naravno nije bilo u novinama
Zadnje sto znam sto je bilo rade vodu u gradu ekipa od Luke Kalmete dolazi lik kaze di je gazada moran pricati sa njim ovi neznaju nista Hr jezika a i Eng nikako pa lik ode i kaze vratiti ce se kasnije. Dolazi kasnije nabavlja br od Kalmete zove ga da dode ili ce prekinuti posao i zvati policiju ovaj kaze boli me kurac. Zove policiju oni dolaza i sto je jedan od tih radnika mu svaki dan ljubi kcer koja tuda prolazi da bi dosla doma, svaki dan je grli i ljubi.
Na policiji je rekao da ga podsjeca na njegovu kcer a Kalmeta kaze ajde sto ima veze nije to nista to je kod njih normalno.
Mene samo cudi kako taj caca nije dosao sa palicom i ubio boga i njemu.
Puno previše ima toga a koliko je toga sto se nezna.
Ti si posa u drugu drzavu pa sad si ti tamo ko sto su oni tu i onda naravno da braniš.
A na kraju krajeva niti cete vi mene uvjeriti u suprotno niti ja vas tako da ova rasprava je zacarani krug i svađanje koje ne vodi nicemu